13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiMai greu decât se așteptau. SCMU Craiova a trecut în patru seturi de Cluj

Mai greu decât se așteptau. SCMU Craiova a trecut în patru seturi de Cluj

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a obținut, sâmbătă seară, o nouă victorie în campionat. Elevii lui Dănuț Pascu au trecut în patru seturi, scor 3-1, de Universitatea Cluj și astfel au bifat cea de-a cincea victorie consecutivă. Partida a contat pentru etapa a 16-a din Divizia A1.

Craiovenii au început perfect jocul din Bănie și și-au dominat adversarul la toate capitolele. Practic, în primul set a existat o singură echipă pe teren, care s-a și impus lejer, scor 25-13. Nu același lucru putem spune și despre restul partidei. Relaxați după un prim act excelent, alb-albaștrii au început ca din tun și setul secund, conducând cu 4-0. Diferența dintre cele două formații s-a menținut până la 19-15, când s-a produs declicul. Oltenilor nu le-a mai ieșit nimic din acel moment, în timp ce oaspeții au adunat punct după punct. Universitatea Cluj s-a impus surprinzător cu 25-20 și a relansat meciul.

Valoarea și-a spus cuvântul

Vizibil afectați de setul pierdut, băieții lui Pascu s-au regăsit cu greu în actul al treilea. Dacă la jumătatea setului craiovenii aveau un avantaj destul de bun, 16-10, pe final lucrurile s-au schimbat din nou. Oaspeții au avut o nouă răbufnire de orgoliu și s-au apropiat la doar un punct. 23-22. În cele din urmă, valoarea și experiența lotului alb-albastru și-a spus cuvântul. Lică și Sestan au reușit ultimele două puncte, care i-au dus din nou în avantaj pe olteni, scor 25-22.

Sfertul al patrulea a fost și ultimul al meciului, chiar dacă până la jumătatea lui cele două echipe au stat aproape una de cealaltă. Craiova a pus piciorul pe accelerație și s-a distanțat la 18-13, diferență suficientă pentru a-și asigura un final de meci liniștit. S-a încheiat 25-20 pentru SCMU Craiova, care rămâne pe poziția a doua în clasament, cu 37 de puncte.

SCMU Craiova: Stanislaw, Călin, Jovanovic, Majstorovic, Sestan, Lică, Diaconescu, Grigoraș, Lupu, Georgescu, Teleleu, Olteanu, Suson. Antrenor: Dănuț Pascu.

Pentru Craiova va urma o deplasare dificilă. Alb-albaștrii se vor duela etapa viitoare la Dej, cu Unirea. Partida este programată pe sâmbătă, de la ora 18.00.

Citește și: Au înscris, s-au distrat și punctele le-au luat. Nițu și Bălașa, mulțumiți de joc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS