Acasă Sport Volei Mai greu decât se așteptau. SCMU Craiova a trecut în patru seturi...

Mai greu decât se așteptau. SCMU Craiova a trecut în patru seturi de Cluj

-

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a obținut, sâmbătă seară, o nouă victorie în campionat. Elevii lui Dănuț Pascu au trecut în patru seturi, scor 3-1, de Universitatea Cluj și astfel au bifat cea de-a cincea victorie consecutivă. Partida a contat pentru etapa a 16-a din Divizia A1.

Craiovenii au început perfect jocul din Bănie și și-au dominat adversarul la toate capitolele. Practic, în primul set a existat o singură echipă pe teren, care s-a și impus lejer, scor 25-13. Nu același lucru putem spune și despre restul partidei. Relaxați după un prim act excelent, alb-albaștrii au început ca din tun și setul secund, conducând cu 4-0. Diferența dintre cele două formații s-a menținut până la 19-15, când s-a produs declicul. Oltenilor nu le-a mai ieșit nimic din acel moment, în timp ce oaspeții au adunat punct după punct. Universitatea Cluj s-a impus surprinzător cu 25-20 și a relansat meciul.

Valoarea și-a spus cuvântul

Vizibil afectați de setul pierdut, băieții lui Pascu s-au regăsit cu greu în actul al treilea. Dacă la jumătatea setului craiovenii aveau un avantaj destul de bun, 16-10, pe final lucrurile s-au schimbat din nou. Oaspeții au avut o nouă răbufnire de orgoliu și s-au apropiat la doar un punct. 23-22. În cele din urmă, valoarea și experiența lotului alb-albastru și-a spus cuvântul. Lică și Sestan au reușit ultimele două puncte, care i-au dus din nou în avantaj pe olteni, scor 25-22.

Sfertul al patrulea a fost și ultimul al meciului, chiar dacă până la jumătatea lui cele două echipe au stat aproape una de cealaltă. Craiova a pus piciorul pe accelerație și s-a distanțat la 18-13, diferență suficientă pentru a-și asigura un final de meci liniștit. S-a încheiat 25-20 pentru SCMU Craiova, care rămâne pe poziția a doua în clasament, cu 37 de puncte.

SCMU Craiova: Stanislaw, Călin, Jovanovic, Majstorovic, Sestan, Lică, Diaconescu, Grigoraș, Lupu, Georgescu, Teleleu, Olteanu, Suson. Antrenor: Dănuț Pascu.

Pentru Craiova va urma o deplasare dificilă. Alb-albaștrii se vor duela etapa viitoare la Dej, cu Unirea. Partida este programată pe sâmbătă, de la ora 18.00.

Citește și: Au înscris, s-au distrat și punctele le-au luat. Nițu și Bălașa, mulțumiți de joc

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. Un producător depinde de Italia

Cum se descurcă un antreprenor din Dolj, care are 70 de salariați, iar activitatea sa depinde, în foarte mare măsură, de furnizori și clienți din Italia. „Salariile trebuie plătite. Mie nu îmi place să stau cu mâna întinsă la stat!“, spune antreprenorul care produce încălțăminte la Segarcea, pentru un brand internațional, cu sediul în Italia.