Acasă Sport Volei Adversar accesibil, puncte importante

Adversar accesibil, puncte importante

-

Echipa masculină de volei SCMU Craiova trece printr-o perioadă excelentă în campionat. Elevii lui Dănuţ Pascu au cinci victorii în ultimele şase partide şi se află pe poziţia a doua în clasament, cu 34 de puncte. În acest weekend, voleibaliştii vor avea încă un joc pe teren propriu, cu Universitatea Cluj. Partida este programată sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Bănie.

Craiovenii au un moral excelent înaintea jocului cu formaţia ardeleană. Aceştia s-au impus marţi, în faţa uneia dintre cele mai puternice echipe din campionat, Dinamo Bucureşti, cu scorul de 3-0. A fost un meci în care echipa lui Pascu a jucat perfect şi nu le-a dat bucureştenilor nicio şansă.

De partea cealaltă, Universitatea Cluj are un singur succes în deplasare în acest sezon, 3-0 pe terenul celor de la CS Timişoara. Mai mult decât atât, echipa din Ardeal nu a mai obţinut vreun punct în Bănie din 2011.

Căpitanul, precaut înainte de startul meciului

Laurenţiu Lică, căpitanul oltenilor, consideră că partida contra celor de la Universitatea Cluj nu va fi atât de uşoară precum pare. De asemenea, acesta doreşte să-i ţină montaţi pe colegii săi, pentru ca duelul din Bănie să fie la îndemâna lor.

„Avem nevoie de trei puncte, pentru că în momentul în care reuşeşti o victorie de răsunet şi joci foarte bine, nu te poţi gândi la altceva în acest meci. Ne dorim să păstrăm linia victoriilor cât putem de mult şi sunt convins că şi sâmbătă vom fi motivaţi 100% să câştigăm acest meci. Clujul este o echipă care a demonstrat că poate să încurce echipele puternice care se luptă la primele locuri. Cu siguranţă nu va fi un joc atât de uşor precum pare. Nu va fi un antrenament cu public, ci un meci important pe care trebuie să îl tratăm ca atare. Chiar dacă nu au în echipă jucători cu nume, formează un angrenaj foarte bun, iar pentru nivelul şi ambiţiile lor din acest an, sunt convins că se vor lupta pentru un loc în play-off până în ultima etapă“, a declarat „Lolo”, pentru GdS.

Etapa a 16-a:

Sâmbătă, 15 februarie – ora 11.00: Gloria Buzău – Câmpia Turzii, ora 13.00: CS Timişoara – Dinamo Bucureşti, ora 17.00: Arcada Galaţi – Unirea Dej, Baia Mare – ACS Zalău, ora 18.00: SCMU Craiova – Universitatea Cluj.

Clasament: 1. Arcada Galaţi 41 (42:10), 2. SCMU Craiova 34 (38:14), 3. Dinamo Bucureşti 32 (35:16), 4. ACS Zalău 29 (32:15), 5. Unirea Dej 27 (32:21), 6. Gloria Buzău 19 (23:28), 7. Universitatea Cluj 16 (22:34), 8. Baia Mare 13 (20:36), 9. CS Timişoara 4 (7:42), 10. Câmpia Turzii (7:42).

Citeşte şi: Handbaliştii caută toate punctele la Arad

ȘTIRI VIDEO GdS