17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVictoria cu Turda, esenţială pentru calificarea la turneul semifinal

Victoria cu Turda, esenţială pentru calificarea la turneul semifinal

Echipa feminină de volei SCM „U“ Craiova va disputa sâmbătă, de la ora 12.00, ultimul meci din sezonul regulat din Divizia A2 Vest. Elevele lui Lucian Zlotea se vor deplasa la Turda, pentru un meci extrem de important în economia clasamentului.

Chiar dacă etapa trecută au cedat la zero cu Târgu Mureş, oltencele se pot califica la turneul semifinal cu o victorie de trei puncte în deplasarea de la Turda. De asemenea, câştig de cauză vor avea şi dacă se vor impune cu 3-2, iar CSM Oradea va ceda cu 3-0 pe terenul liderului Târgu Mureş.

Zlotea: Am încredere într-o victorie de trei puncte

Tehnicianul Craiovei, Lucian Zlotea, consideră că echipa a lăsat uitării eşecul cu Târgu Mureş. Totodată, acesta speră într-o victorie lejeră la Turda.

„Moralul jucătoarelor nu este foarte bun, dar sunt conştiente de importanţa ultimului joc. Va fi un meci decisiv şi ne trebuie o victorie cu 3-0 sau 3-1 pentru a ne califica direct la turneul semifinal. Cred că am lăsat în urmă tot ceea ce s-a întâmplat meciul trecut. Sunt sigur că fetele se vor mobiliza cu Turda. Nu avem voie să ne împiedicăm, mai ales că suntem peste adversare la capitolul valoare. Am încredere într-o victorie de trei puncte”, a declarat Lucian Zlotea.

Primele două clasate se vor califica direct la turneul semifinal, în timp ce restul echipelor se vor duela în baraj. Acesta se va disputa pe sistemul două victorii din trei meciuri.

Citește și: Încă o lovitură pentru Corona Brașov: excludere din Liga Florilor Mol

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS