17.3 C
Craiova
joi, 16 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Volei Victoria cu Turda, esenţială pentru calificarea la turneul semifinal

Victoria cu Turda, esenţială pentru calificarea la turneul semifinal

Echipa feminină de volei SCM „U“ Craiova va disputa sâmbătă, de la ora 12.00, ultimul meci din sezonul regulat din Divizia A2 Vest. Elevele lui Lucian Zlotea se vor deplasa la Turda, pentru un meci extrem de important în economia clasamentului.

Chiar dacă etapa trecută au cedat la zero cu Târgu Mureş, oltencele se pot califica la turneul semifinal cu o victorie de trei puncte în deplasarea de la Turda. De asemenea, câştig de cauză vor avea şi dacă se vor impune cu 3-2, iar CSM Oradea va ceda cu 3-0 pe terenul liderului Târgu Mureş.

Zlotea: Am încredere într-o victorie de trei puncte

Tehnicianul Craiovei, Lucian Zlotea, consideră că echipa a lăsat uitării eşecul cu Târgu Mureş. Totodată, acesta speră într-o victorie lejeră la Turda.

„Moralul jucătoarelor nu este foarte bun, dar sunt conştiente de importanţa ultimului joc. Va fi un meci decisiv şi ne trebuie o victorie cu 3-0 sau 3-1 pentru a ne califica direct la turneul semifinal. Cred că am lăsat în urmă tot ceea ce s-a întâmplat meciul trecut. Sunt sigur că fetele se vor mobiliza cu Turda. Nu avem voie să ne împiedicăm, mai ales că suntem peste adversare la capitolul valoare. Am încredere într-o victorie de trei puncte”, a declarat Lucian Zlotea.

Primele două clasate se vor califica direct la turneul semifinal, în timp ce restul echipelor se vor duela în baraj. Acesta se va disputa pe sistemul două victorii din trei meciuri.

Citește și: Încă o lovitură pentru Corona Brașov: excludere din Liga Florilor Mol

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:06:43

VIDEO / Niculina, draga mea, asta-i toată averea ta?

Niculina Stoican nu pare să fi avut un an 2019 prea bun, din punct de vedere al încasărilor din activităţile artistice. Cel puţin asta reiese din declaraţia sa de avere.

ȘTIRI GdS

00:06:43

VIDEO / Niculina, draga mea, asta-i toată averea ta?

Niculina Stoican nu pare să fi avut un an 2019 prea bun, din punct de vedere al încasărilor din activităţile artistice. Cel puţin asta reiese din declaraţia sa de avere.

Bulgarul prins cu heroină de 1,5 milioane de euro...

Procurorii DIICOT au anunţat, ieri, trimiterea în judecată a unui cetăţean bulgar de 38 de ani. La sfârşitul lunii mai, poliţiştii de...

În Craiova, şi maşinile sunt aruncate la ghena de...

Maşină abandonată la o ghenă de gunoi din Craiova/foto:Facebook- Eşti din Craiova dacă....

Riscurile amânării conceperii unui copil

Specialiştii în reproducere umană asistată efectuează tot mai frecvent proceduri la cupluri în care unul sau ambii parteneri au peste 35 de...

Bucovăţ şi Breasta, canalizare din bani europeni

Contractul pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în Bucovăţ şi Breasta fost semnat

Un trio de 10 la Colegiul „Elena Cuza“ Craiova

Un trio de 10 la Colegiul „Elena Cuza“ Craiova