21.2 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVIDEO / Voleibalistele lui Zlotea au cedat la zero duelul cu Târgu Mureș

VIDEO / Voleibalistele lui Zlotea au cedat la zero duelul cu Târgu Mureș

-

Echipa feminină de volei SCM „U” Craiova a pierdut, sâmbătă dimineață, derbiul rundei a 9-a din Divizia A2 Vest. Oltencele au cedat cu 0-3 (23-25, 7-25, 12-25) în fața liderului seriei, Medicina Târgu Mureș, iar acum așteaptă duelul cu CSS Turda, de runda viitoare.

Meciul nu a început prea bine pentru oltence, care s-au văzut conduse cu 5-1 și 11-6. A urmat o revenire sepctaculoasă, cu mai multe puncte reușite din serviciu, iar partida s-a echilibrat, 12-12. Mai mult de atât, craiovencele s-au și distanțat pe tabelă, scor 16-13, iar primul set părea să îl aibă sub control. Doar că, formația din Târgu Mureș s-a motivat pe finalul actului și a recuperat din handicap. A fost 25-23 pentru gruparea oaspete la capătul primului act.

Târgu Mureș, echipa mai omogenă

Șocul pierderii primului act s-a resimțit în jocul fetelor lui Zlotea după reluarea meciului. Târgu Mureș s-a distanțat la 9-1, iar misiunea craiovencelor devenea din ce în ce mai grea. Oaspetele au adunat punct cu punct, și-au asigurat o diferență liniștitoare în actul secund, pe care l-au câștigat cu 25-7.

Setul al treilea a fost și ultimul al partidei. Desfășurarea meciului nu s-a schimbat, Târgu Mureș fiind echipa mai productivă, care a punctat aproape la fiecare atac. În cele din urmă s-a încheiat 25-12 pentru Medicina, iar SCM „U” Craiova rămâne cu 19 puncte în clasament.

SCM „U” CRAIOVA: Constantinescu, Truță, Mănuc, Zlotea, Brabete, Marciu, Chifu, Șuțan, Andreescu, Matei, Rizan, Pîrvan.

În următoarea etapă, SCM „U” Craiova se va deplasa la Turda, pentru ultimul meci din sezonul regulat. Meciul va avea loc weekendul viitor.

Citește și: Voleibaliştii caută victoria în derbi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vreme mai caldă decât normalul perioadei în următoarele patru...

Vreme mai caldă decât normalul perioadei în următoarele patru...

ȘTIRI GdS