17.3 C
Craiova
joi, 16 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Volei VIDEO / Voleibalistele lui Zlotea au cedat la zero duelul cu Târgu Mureș

VIDEO / Voleibalistele lui Zlotea au cedat la zero duelul cu Târgu Mureș

-

Echipa feminină de volei SCM „U” Craiova a pierdut, sâmbătă dimineață, derbiul rundei a 9-a din Divizia A2 Vest. Oltencele au cedat cu 0-3 (23-25, 7-25, 12-25) în fața liderului seriei, Medicina Târgu Mureș, iar acum așteaptă duelul cu CSS Turda, de runda viitoare.

Meciul nu a început prea bine pentru oltence, care s-au văzut conduse cu 5-1 și 11-6. A urmat o revenire sepctaculoasă, cu mai multe puncte reușite din serviciu, iar partida s-a echilibrat, 12-12. Mai mult de atât, craiovencele s-au și distanțat pe tabelă, scor 16-13, iar primul set părea să îl aibă sub control. Doar că, formația din Târgu Mureș s-a motivat pe finalul actului și a recuperat din handicap. A fost 25-23 pentru gruparea oaspete la capătul primului act.

Târgu Mureș, echipa mai omogenă

Șocul pierderii primului act s-a resimțit în jocul fetelor lui Zlotea după reluarea meciului. Târgu Mureș s-a distanțat la 9-1, iar misiunea craiovencelor devenea din ce în ce mai grea. Oaspetele au adunat punct cu punct, și-au asigurat o diferență liniștitoare în actul secund, pe care l-au câștigat cu 25-7.

Setul al treilea a fost și ultimul al partidei. Desfășurarea meciului nu s-a schimbat, Târgu Mureș fiind echipa mai productivă, care a punctat aproape la fiecare atac. În cele din urmă s-a încheiat 25-12 pentru Medicina, iar SCM „U” Craiova rămâne cu 19 puncte în clasament.

SCM „U” CRAIOVA: Constantinescu, Truță, Mănuc, Zlotea, Brabete, Marciu, Chifu, Șuțan, Andreescu, Matei, Rizan, Pîrvan.

În următoarea etapă, SCM „U” Craiova se va deplasa la Turda, pentru ultimul meci din sezonul regulat. Meciul va avea loc weekendul viitor.

Citește și: Voleibaliştii caută victoria în derbi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:06:43

VIDEO / Niculina, draga mea, asta-i toată averea ta?

Niculina Stoican nu pare să fi avut un an 2019 prea bun, din punct de vedere al încasărilor din activităţile artistice. Cel puţin asta reiese din declaraţia sa de avere.

ȘTIRI GdS

00:06:43

VIDEO / Niculina, draga mea, asta-i toată averea ta?

Niculina Stoican nu pare să fi avut un an 2019 prea bun, din punct de vedere al încasărilor din activităţile artistice. Cel puţin asta reiese din declaraţia sa de avere.

Bulgarul prins cu heroină de 1,5 milioane de euro...

Procurorii DIICOT au anunţat, ieri, trimiterea în judecată a unui cetăţean bulgar de 38 de ani. La sfârşitul lunii mai, poliţiştii de...

În Craiova, şi maşinile sunt aruncate la ghena de...

Maşină abandonată la o ghenă de gunoi din Craiova/foto:Facebook- Eşti din Craiova dacă....

Riscurile amânării conceperii unui copil

Specialiştii în reproducere umană asistată efectuează tot mai frecvent proceduri la cupluri în care unul sau ambii parteneri au peste 35 de...

Bucovăţ şi Breasta, canalizare din bani europeni

Contractul pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în Bucovăţ şi Breasta fost semnat

Un trio de 10 la Colegiul „Elena Cuza“ Craiova

Un trio de 10 la Colegiul „Elena Cuza“ Craiova