9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCM „U” Craiova - în formă, SCM Timișoara - de formă

SCM „U” Craiova – în formă, SCM Timișoara – de formă

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova a obținut vineri seară o victorie convingătoare într-un meci din cadrul etapei a 4-a din Divizia A. Elevii lui Dănuţ Pascu au trecut de formaţia SCM Timișoara, cu scorul de 3-0 (25-12, 25-18, 25-14). Astfel, gruparea din Bănie a obținut a doua victorie consecutivă în campionat și a urcat în clasament până pe poziția a 3-a.

Alb-albaștrii și-au arătat valoarea încă de la început. Aceştia au condus detașat ostilitățile din teren și și-au adjudecat primul set fără probleme, scor 25-12.

Și actul secund a fost liniștit. „Leii” din Bănie au reuşit multe blocaje frumoase, dar și șuturi cu țintă și cu efect pe tabela de marcaj. Setul doi a fost închis la 25-18. Așa cum era de asteptat, setul trei nu a ieșit din tipar, alb-albaștrii impunându-se fără emoții cu 25-14.

SCM „U” Craiova: Călin, Suson, Lică, Jovanovic, Lupu, Majstorovic, Stanislaw, Filip, Georgescu, Olteanu, Grigoraș, Diaconescu. Antrenor: Dănuț Pascu.

SCM Timișoara: Micu, Schiesz, Moica, Racasan, Cauc, Călin, Rodina, Reitmayer, Gemănariu, Adrian, Maier, Damian, Unguraș, Vârlan.

„Pe viitor sper că voi începe meciurile din teren”

Jucătorul Robert Călin a făcut un meci foarte bun cu Timișoara. Acesta și-a ajutat echipa cu mai multe puncte și o fază defensivă destul de solidă. Craioveanul speră ca evoluțiile sale să îl ajute să devină pe viitor un jucător esențial pentru echipa sa.

„Mă bucur că am ajutat echipa să obțină trei puncte. Deocamdată nu mă gândesc la un loc de titular. O să îmi fac treaba cât pot de bine, iar pe viitor sper că voi începe meciurile din teren. Sperăm să obținem o victorie lejeră și la Câmpia Turzii”, a declarat Robert Călin.

Următorul meci al Craiovei va fi în deplasare, la Câmpia Turzii, pe 9 noiembrie.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Liga 3 / „U“ Craiova II a făcut spectacol în derbiul cu Vediţa Coloneşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS