20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTragedie în familia Arynei Sabalenka! Iubitul ei a murit subit la doar 42 de ani

Tragedie în familia Arynei Sabalenka! Iubitul ei a murit subit la doar 42 de ani

Dramă incredibilă în familia Sabalenkăi! Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, numărul 2 WTA, a încetat din viață la doar 42 de ani.

Fost hocheist în NHL, la Pittsburgh Penguins, Koltsov a reprezentat Belarusul la Jocurile Olimpice de la Salt Lake City și Vancouver. El a fost un simbol pentru formația rusă Salavat Yulaev, al cărei antrenor era în prezent.

„Cu mare regret vă informăm că antrenorul nostru, Konstantin Koltsov, a încetat din viață. El a fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin și-a scris pentru totdeauna numele în istoria clubului nostru”, a fost anunțul trist al rușilor.

Destin incredibil, desprins parcă din filme

În urmă cu 5 ani, numărul doi mondial își pierdea tatăl, care pleca dintre noi la doar 43 de ani. Partenerul de viață al bielorusei urma să împlinească 43 de ani luna viitoare.

Sergey (n.r. – tatăl Sabalenkăi), fost hocheist, ne părăsea mult prea devreme în urma unui infarct, iar șocul a fost atât de mare pentru Aryna încât a recunoscut că nu a trecut niciodată peste acel episod nefericit. Tatăl său o ghidase în viață și o direcționase către tenis, astfel că sportiva din Belarus a rămas fără cel mai important pilon de susținere din viața“, notează Eurosport.

În 2021, Aryna l-a găsit pe Konstantin Koltsov, și el fost hocheist, care i-a oferit suport, înțelegere și iubire necondiționată. Cei doi formau un cuplu de 3 ani, iar diferența de vârstă nu a fost niciodată o problemă. Sabalenka trebuie să facă față, acum, unui alt moment îngrozitor: iubitul său, Konstantin Koltsov, a murit brusc, la Miami, acolo unde o însoțea pe sportiva care visa la titlul WTA 1000 cu numărul 6. Konstantin ar fi împlinit 43 de ani luna viitoare, exact vârsta la care tatăl Arynei, Sergey, a plecatîn lumea celor drepți”.

După decesul iubitului său, Aryna Sabalenka se va retrage mai mult ca sigur de la Miami. Ea ar fi trebuit să intre în concurs joi, direct în turul secund.

Citeşte şi: Alcaraz şi Swiatek, triumfători la Indian Wells 2024

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS