20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / Băieţii au jucat perfect cu Thailanda şi se gândesc la 16-imi

Tenis de masă / Băieţii au jucat perfect cu Thailanda şi se gândesc la 16-imi

La câteva ore distanță de la succesul reprezentativei feminine de la Mondialele de Tenis de Masă, a venit rândul băieților să obțină o nouă victorie în Grupa 8. Tricolorii s-au impus cu 3-1 în fața ocupantei ultimului loc, Thailanda și s-au apropiat de o calificare mai departe, în 16-mile turneului.

Primul duel de la masă i-a adus față în față pe Ovidiu Ionescu și pe Padasak Tanviriyavechakul. Românul a adus primul punct naționalei noastre fără să cedeze vreun set în fața thailandezului, pe care l-a învins cu 11-4, 14-12, 11-4. Naționala din Asia a echilibrat situația la general prin Nuchchart Sitisak, care l-a învins pe Darius Movileanu în 5 seturi, scor 11-9, 6-11, 11-7, 9-11, 11-7. Cu toate acestea, tricolorii și-au demonstrat superioritatea în următoarele două partide.

A urmat duelul dintre Andrei Istrate și Napat Thanmathikom, în care jucătorul naționalei noastre a câștigat cu 3-1 la general, scor 12-10, 11-6, 9-11, 11-9. Meciul care a tranșat partida România-Thailanda s-a disputat între Ovidiu Ionescu și Nuchchart Sitisak, cei doi sportivi care punctaseră deja o dată pentru echipa lor. Tricolorul nu i-a dat nicio șansă adversarului său și a câștigat cu 3-0 la general.

Momentan, tricolorii sunt pe primul loc în grupa 8, însă Portugalia, naționala care ne-a învins în prima etapă, are un meci în minus. Lusitanii au cele mai mari șanse să termine pe prima poziție, motiv pentru care duelul nostru din ultima etapă cu Iran, ocupanta locului 3, poate fi decisiv pentru calificarea în 16-imi.

Citeşte şi: Tenis de masă / România, de neoprit la CM! Succes mare împotriva naționalei din Singapore

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS