20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / România, de neoprit la CM! Succes mare împotriva naționalei din Singapore

Tenis de masă / România, de neoprit la CM! Succes mare împotriva naționalei din Singapore

Echipa feminină a României și-a consolidat poziția de lider în Grupa 7 a Campionatelor Mondiale de tenis de masă de la Busan (Coreea de Sud), după ce a învins Singapore, scor 3-1.

Înainte de acest duel, sportivele noastre au mai jucat împotriva naționalelor din Suedia și Canada. Ambele întâlniri au fost câștigate de România, cu scorurile de 3-0.

Primul duel al întâlnirii a fost cel dintre Bernadette Szocs și Zhou Jingyi. Românca s-a impus categoric, fără set pierdut și a început perfect partida pentru echipa națională. A urmat apoi meciul dintre Elisabeta Samara și Zeng Jian. A fost o întâlnire dificilă pentru selecționata noastră, iar jucătoarea din Singapore s-a impus, în cele din urmă, cu scorul de 3-1 (7-11, 11-9, 11-13, 7-11), în cadrul acestui set. A urmat partida Adinei Diaconu, care s-a întâlnit cu Ser Lin Qian. Jucătoarea noastră a câștigat fără prea mari emoții acest duel, în 3 seturi, cu scorurile de 11-9, 11-5 și 11-3. Ultimul meci al partidei dintre România și Singapore a fost jucat de cea mai importantă componentă a echipei naționale, Bernadette Szocs. Aceasta s-a impus în 3 seturi în fața lui Zeng Jian, scor 11-6, 12-10, 11-9 și a adus o victorie importantă pentru selecționata noastră.

După rezultatele înregistrate, până în momentul de față, la Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe de la Busan, România se află pe primul loc în Grupa 7, cu 6 puncte. Ultimul meci al României, din cadrul grupelor, se va juca luni, de la ora 10:00. Atunci, tricolorele se vor duela cu selecționata din Serbia.

Clasament Grupa 8:

1. România (9-1) 6 puncte / 3 meciuri jucate

2. Suedia (3-5) 3 / 2

3. Serbia (3-1) 2 / 1

4. Singapore (3-6) 2 / 2

5. Canada (1-6) 2 / 2.

Citește și: Polo / VESTE URIAȘĂ! România merge miraculos la Jocurile Olimpice!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS