17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisLa cât poate fi redusă suspendarea Simonei Halep în cazul de dopaj

La cât poate fi redusă suspendarea Simonei Halep în cazul de dopaj

Simona Halep poate primi vineri o decizie favorabilă la TAS în scandalul de dopaj cu roxadustat. Sportiva noastră speră, acum, ca pedeapsa de patru ani să-i fie înjumătățită, de la patru la doi ani.

Șansele româncei au crescut după ce antrenorul său de la acea vreme, Patrick Mouratoglou, și-a asumat răspunderea în fața judecătorilor că el și echipa lui i-au dat Simonei suplimentul Keto MCT.

Șanse infime să scape de întreaga suspendare

Cert este că Simona Halep nu poate scăpa de întreaga suspendare decât cu o singură condiție. Și anume ca Mouratoglou să-i fi dat acele suplimente știind că ele sunt contaminate. Asta ar fi partea bună a lucrurilor, dar există și partea rea. Și anume că dacă ITIA va demonstra că dopajul Simonei a fost unul sistematic, iar neregulile descoperite în pașaportul său biologic ar fi fost din această cauză, atunci treaba s-ar complica serios pentru fostul lider din tenisul mondial feminin, notează Prosport.

Citeşte şi: Patrick Muratoglu a declarat, în faţa Tribunalului de Abitraj Sportiv, că e vinovat pentru doparea Simonei Halep

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS