21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPatrick Muratoglu a declarat, în faţa Tribunalului de Abitraj Sportiv, că e vinovat pentru doparea Simonei Halep

Patrick Muratoglu a declarat, în faţa Tribunalului de Abitraj Sportiv, că e vinovat pentru doparea Simonei Halep

Patrick Mouratoglou a declarat joi, în fața judecătorilor Tribunalului de Abitraj Sportiv, că este vinovat pentru doparea Simonei Halep de la US Open 2022, folosind termenul de „contaminare involuntară cu roxadustat”, informează Antena 3 CNN.

La Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne au loc, în perioada 7-9 februarie, audierile în procesul dintre Simona Halep (32 de ani) și Agenția Națională de Integritate a Tenisului (ITIA) se desfășoară . 

Antrenorul Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gohier au depus mărturie, joi dimineaţă.

Joi dimineaţă, la puțin timp după ora 10.00, Patrick Mouratoglou și Simona Halep și-au făcut apariția la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Nici sportiva, nici antrenorul acesteia nu au răspuns întrebărilor reporterilor prezenți la fața locului.

Miercuri, Halep a petrecut aproape zece ore la TAS, unde au fost audiaţi mai mulţi experţi.

De asemenea, Halep a cinat împreună cu Patrick Mouratoglou, miercuri seară, după ce sportiva afirmase că nu a mai ţinut legătura cu fostul său antrenor, în ultimele luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS