16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNovak Djokovic, de pe altă planetă! Marele campion s-a distrat cu Mannarino și e în sferturi la AO

Novak Djokovic, de pe altă planetă! Marele campion s-a distrat cu Mannarino și e în sferturi la AO

Novak Djokovic pare de neoprit în drumul spre titlul cu numărul 11 la Australian Open, principalul favorit calificându-se în sferturi, duminică, după un meci aproape perfect cu Adrian Mannarino, scor 6-0, 6-0, 6-3.

Francezul a câștigat primul său game după 80 de minute de joc, la scorul de 6-0, 6-0, 1-0 pentru Novak, iar apoi tabela s-a mai schimbat doar de două ori în dreptul său.

Mannarino (favorit 20) impresionase în primele runde ale competiției de la Melbourne (i-a eliminat pe Stan Wawrinka, Jaume Munar și Ben Shelton), dar nu a reușit să-i pună probleme lui Djokovic.

Novak Djokovic s-a calificat pentru a 58-a oară în sferturile unui Grand Slam și a egalat recordul deținut de Roger Federer.

Duel interesant cu Fritz în sferturi

În sferturi, Djokovic va da peste Taylor Fritz (favorit 12), după ce americanul l-a învins pe Stefanos Tsitsipas (7 / finalist în 2023). Jucătorul din Grecia (favorit 7) a cedat după trei ore de joc în fața americanului de pe locul 12 ATP, scor 7-6(3), 5-7, 6-3, 6-3.

Stefanos a comis mult prea multe erori în partida de pe John Cain Arena (7 duble greșeli, 33 de neforțate) și a reușit mai puține lovituri câștigătoare decât adversarul său (41-50).

Aceasta este a doua victorie obținută de Taylor în fața lui Stefanos în competițiile oficiale (grecul l-a învins de trei ori pe american).

Citește și: Ostapenko nu a mișcat cu Azarenka! Alcaraz a stat pe teren doar 65 de minute

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS