26.7 C
Craiova
vineri, 21 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalTransylvania Open, din nou cel mai bun turneu WTA 250

Transylvania Open, din nou cel mai bun turneu WTA 250

Transylvania Open, turneul de tenis din Cluj-Napoca, ajuns anul acesta la cea de-a treia ediţie, a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun turneu WTA 250.

Premiul de cel mai bun turneu din lume la categoria lui a fost oferit în urma voturilor exprimate de jucătoare, care au ales competiţia favorită din circuit, potrivit site-ului competiţiei.

„Cu mare plăcere vă informez că, încă o dată, Transylvania Open a fost votat ‘Turneul Anului WTA 250’ de către jucătoarele WTA. Acordarea acestui premiu pentru al doilea an consecutiv este o dovadă a determinării continue, a angajamentului şi a muncii susţinute depuse de echipa voastră pentru a oferi o experienţă remarcabilă, recunoscută în mod clar de jucătoarele din circuitul WTA. Echipa Transylvania Open ar trebui să se simtă extrem de mândră pentru organizarea unui eveniment care depăşeşte constant aşteptările, creând o atmosferă şi un mediu în care jucătoarele se simt confortabil şi capabile să performeze la cel mai înalt nivel. Aţi dobândit o reputaţie bine meritată şi aţi stabilit un standard la care alţii pot să aspire”, a declarat preşedintele WTA, Steve Simon.

Cel mai bun turneu WTA 1.000 a revenit competiţiei de la Indian Wells, iar la categoria WTA 500 a câştigat Charleston Open.

Transylvania Open 2023 a avut loc în perioada 16-22 octombrie, iar la simplu a câştigat germanca Tamara Korpatsch, care a obţinut la Cluj primul titlu WTA 250 din carieră, după finala jucată cu Gabriela Ruse.

Citește și: Simona Halep se gândește și la ce e mai rău: „Probabil va fi finalul carierei mele“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS