28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisOana Gavrilă, câştigătoarea primei ediţii a turneului „Naparis Trophy“ de la Slobozia

Oana Gavrilă, câştigătoarea primei ediţii a turneului „Naparis Trophy“ de la Slobozia

Municipiul Slobozia a organizat în perioada 17-24 septembrie 2023 primul său turneu de tenis ITF 25K „Naparis Trophy“. Cu premii totale de 25.000 de dolari, acest turneu marchează o nouă eră în lumea tenisului din zona Sloboziei și promite să creeze o pârghie puternică pentru dezvoltarea pasiunii pentru performanță și excelență sportivă.

Proba de dublu a competiţiei a fost câştigată de către o româncă, în speţă craioveanca Oana Gavrilă. Aceasta a făcut un turneu excelent alături de partenera ei din Ucraina, Valeriya Strakhova şi a triumfat chiar la prima ediţie „Naparis Trophy“.

Pe parcursul turneului, Oana şi Valeriya, favoritele 1, au trecut, pe rând, de perechiile Bojică/Gae (2-6, 6-3, 11-9), Ionescu/Safta (6-4, 6-1), Benoit/Seidel (6-0, 6-4), iar în finală de cuplul Ghioroaie/Prisăcariu (6-2, 7-5).

De menţionat că Oana Gavrilă a participat şi în proba de simplu, dar a pierdut în turul al doilea. Chiar şi aşa, ea a eliminat-o în primul joc chiar pe principala favorită a competiţiei, Marie Benoit (Belgia).

Turneul este recunoscut oficial de către Federația Internațională de Tenis (ITF) și Federația Română de Tenis, adăugând o notă de prestigiu evenimentului. Prin aceste afilieri, „Naparis Trophy” devine o excelentă rampă de lansare, în care talentele emergente pot crește și se pot împărtăși experiențe valoroase, către turneele WTA.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea joacă la noapte în China! Vezi cu cine a picat în primul tur la Ningbo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS