22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisToni Iuruc o apără pe Halep: „Este un om care și-a dedicat toată viața tenisului!“

Toni Iuruc o apără pe Halep: „Este un om care și-a dedicat toată viața tenisului!“

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep (31 de ani), a reacționat după ce sportiva a fost suspendată patru ani, ca urmare a acuzațiilor de dopaj.

Iuruc s-a declarat surprins de vestea cumplită primită de Simona Halep și a explicat că este de părere că suspendarea primită de sportivă este mult prea dură. Mai mult, fostul soț al sportivei a transmis că este alături de Simona Halep, mai ales că știe cât de mult a muncit jucătoarea în cariera sa.

Îmi pare foarte rău de Simona. Este o veste teribilă. Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul ei. Vă spun la modul cel mai serios că sunt foarte mirat de această suspendare, pentru că mi se pare prea drastică. Nu sunt specialist, nu mă pricep, nu o să spun că eu cunosc ceea ce înseamnă tot acest proces legat de dopajul Simonei. Nu mă pricep la aceste lucruri, dar mi se pare o decizie foarte, foarte dură. Gândiți-vă, patru ani de suspendare! Este ceva ce, fără să fiu expert, nu știu dacă vreun tenismen sau sportiv într-o situație similară a primit. Îmi aduc aminte de alți sportivi.

„Îmi pare foarte rău de ceea ce i se întâmplă“

Au primit 10 luni sau 12 luni, dar patru ani mi se pare o decizie de o duritate dusă la extrem. Altfel nu am ce să să mai spun, pentru că nu pot să comentez legitimitatea acestei decizii, nu mă pricep. Vreau doar să spun că o susțin pe Simona, îmi pare foarte rău de ceea ce i se întâmplă. O cunosc, știu cât de mult a luptat pentru imaginea ei în tenis, pentru locul pe care ajuns, pentru dorința de a aduce rezultate și de a face onoare României. Eu am văzut-o antrenându-se la 40, 50 de grade. Este un om care și-a dedicat toată viața tenisului”, a declarat Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Citește și: Simona Halep a reacționat imediat: „Sunt șocată și dezamăgită!“ Urmează apelul la TAS

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS