1.2 C
Craiova
duminică, 3 decembrie, 2023
Știri de ultima orăSportTenisAna Bogdan a clacat cu Zidansek, iar Slovenia reintră în calculele calificării

Ana Bogdan a clacat cu Zidansek, iar Slovenia reintră în calculele calificării

Ana Bogdan a pierdut, sâmbătă la prânz, cu slovena Tamara Zidansek cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 5-7 și astfel a ratat șansa de a duce România la turneul final al Billie Jean King Cup fără un al patrulea meci.

După un prim set în care a făcut legea pe teren și s-a impus cu 6-3, Ana Bogdan a debutat excelent și în actul secund. Sportiva din România s-a distanțat rapid și părea că s-a desprins în câștigătoare. Slovena Zidansek nu a renunțat la luptă, iar de la 2-4 a început revenirea. Cu un break s-a restabilit egalitatea, iar apoi serviciul a pus mari probleme ambelor sportive. S-a ajuns, în cele din urmă, în tiebreak. Acolo, susținută de un număr mai mare de spectatori, slovena s-a impus și a trimis meciul în decisiv.

Setul al treilea a avut o desfășurare incredibilă. Ana a condus ostilitățile încă de la început și a ajuns să conducă cu 5-2. De la un singur game de victorie, Bogdan a picat din punct de vedere fizic și psihic, iar Tamara a întors soarta partidei aproape nesperat. Treptat, slovena a luat game după game, a egalat la cinci și a și închis meciul cu 7-5.

În perioada imediat următoare va debuta meciul al patrulea, care le va opune pe Jaqueline Cristian și Juvan.

Citește și: România – Slovenia 2-0 / Ana și Jaqueline și-au făcut treaba excelent în prima zi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS