10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPrestație magică și cu Muchova! Sorana Cîrstea defilează la Miami și merge în optimi

Prestație magică și cu Muchova! Sorana Cîrstea defilează la Miami și merge în optimi

Sorana Cîrstea este pe cai mari la Miami, iar jocul ei pare să nu poată fi citit de nicio jucătoare până în acest moment. Duminică seară, sportiva noastră a dat o altă lovitură și s-a impus cu 7-5, 6-1 în fața cehoaicei Karolina Muchova. Astfel, după acest succes, Sorana s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 1000 de la Miami.

Cehoaica a început mai bine jocul și a condus cu 1-0, după ce a făcut break. Muchova a continuat să dicteze ritmul meciului și s-a desprins la 3-1. Sorana a redus deficitul, apoi a câștigat pe serviciul adversarei, restabilind egalitatea la trei. A venit rândul lui Cîrstea să piardă din nou serviciul, moment în care Muchova a preluat avantajul, iar mai apoi, pe propriul serviciu, a făcut 5-3. Acela a fost momentul culminant al setului, pentru că sportiva noastră a fost de neoprit de la acel punct și nu i-a mai dat nicio șansă adversarei.

Joc fără cusur, adversara nu a mișcat

După 4 game-uri câștigate la rând, Sorana a început bine și setul al doilea, 1-0 pentru ea. Muchova a făcut 1-1, însă nu a mai putut să țină pasul cu Cîrstea, care s-a desprins la 3-1 și mai apoi la 4-1. Cehoaica a servit pentru a rămâne în set și meci, dar a produs dublă greșeală la serviciu, la 4-1, iar scorul a căpătat proporții. Jucătoarea noastră a încheiat setul și meciul 6-1, după o prestație solidă, în care a reușit 10 game-uri în ultimele 11 jucate.

Următoarea adversară a Soranei din optimile de finală ale turneului de la Miami Open este cehoaica Markéta Vondroušová, care a trecut categoric de Karolína Plíšková.

Citește și: Jaqueline Cristian are un an de vis! Românca e marea campioană de la Palmanova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS