9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / CSM Craiova a încheiat a doua în Divizia A şi merge la barajul de promovare

Tenis de masă / CSM Craiova a încheiat a doua în Divizia A şi merge la barajul de promovare

În perioada 10-12 februarie, la Dumbrăviţa, a avut loc returul Campionatului National Echipe Seniori Divizia A masculin si feminin la tenis de masă. Prezent la competiţie a fost şi clubul CSM Craiova care, în urma rezultatelor foarte bune, a izbutit calificarea la barajul pentru promovare în Superliga masculină.

Echipa CSM Craiova, avându-i în componenţă pe Cristian Bărbulescu, Gabriel Poștoacă, Patrick Anghel si Mihai Nedelcu şi antrenor pe Liviu Nicoli, a trecut pe rând de SCM Gloria Buzau (3-0), CS Tenis Club Dej (3-0), CS Voința Câmpulung (3-0), CSM Bustrita 2 (3-0) şi CS Poli Cluj Napoca (3-2). Singurul eşec a survenit împotriva celei care avea să încheie pe primul loc, CS Dumbrăvița, scor (0-3).

În urma acestor rezultate, CSM Craiova s-a clasat pe locul 2 în returul campionatului (seria a II-a) şi va disputa play-off-ul pentru promovare în Superliga Naţionala cu ocupanta locului 1 din seria I, CSU Craiova. Sistemul de joc va fi tur-retur, câştigătoarea urmând să evolueze în Superliga de tenis de masă din sezonul viitor.

Citeşte şi: CSU Craiova a bătut tot în Divizia A şi mai are un pas până în Superligă! Duel inedit la baraj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS