14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisVeşti bune de la Ruse şi mai puţin bune de la Jaqueline! Gabi e în semifinale la Monastir

Veşti bune de la Ruse şi mai puţin bune de la Jaqueline! Gabi e în semifinale la Monastir

Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian au jucat miercuri la turneul WTA 250 de la Monastir (Tunisia), dar numai una dintre ele a reușit să meargă mai departe.

Ziua a fost una perfectă pentru Gabriela Ruse, sportivă care a acces în semifinalele probei de dublu alături de Viktoria Kuzmova din Slovacia! Ruse și Kuzmova au trecut fără emoții de Emily Appleton (Marea Britanie) și Quinn Gleason (SUA), scor 6-2, 6-2. Gabriela Ruse și Viktoria Kuzmova au evoluat direct în sferturile de finală ale turneului de la Monastir, după ce adversarele din runda inaugurală, Laura Pigossi (Brazilia) și Moyuka Uchijima (Japonia), au declarat forfait! 

Pentru calificarea în penultimul act al probei de dublu de la Monastir, Gabriela Ruse și Viktoria Kuzmova și-au asigurat câte un cec de 1.975 de dolari. 

În schimb, Jaqueline Cristian a pierdut dramatic în optimile de finală, împreună cu Diane Parry (Franța): 4-6, 6-7(4) în fața echipei Kaitlyn Christian / Lidziya Marozava (SUA / Belarus). După ce au cedat primul set cu 6-4, românca și franțuzoaica au irosit numeroase ocazii de a trimite partida în super tie-break.

Jaqueline și Diane au cedat incredibil manșa secundă, ținând cont că au condus cu 5-3 și 40-0 pe serviciul adversarelor. De asemenea, Cristian și Parry au servit pentru câștigarea actului secund atât la 5-4, cât și la 6-5, însă americanca și bielorusa au făcut rebreak-ul de fiecare dată. Românca și franțuzoaica și-au pierdut apoi concentrarea, fiind învinse cu 4-6, 6-7(4).

Citeşte şi: Emma Răducanu nu a rezistat prea mult în turneul de la Ostrava

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS