10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / Eva Lazăr (CSS Craiova) a luat medalia de bronz Top 16 Juniori II

Tenis de masă / Eva Lazăr (CSS Craiova) a luat medalia de bronz Top 16 Juniori II

Top 16 Juniori II s-a disputat la mijlocul săptămânii trecute la Moineşti, iar clubul CSS Craiova a fost reprezentat de doi sportivi: Eva Lazăr, cea care este pregătită de Cătălin Georgescu şi Patrick Anghel, antrenat de Liviu Nicoli. Eva a încheiat competiţia pe locul al treilea şi a luat medalia de bronz, un rezultat foarte bun atât pentru ea, cât şi pentru club, în timp ce Patrick a fost la un pas de medalie.

În grupe, Eva Lazăr a jucat trei meciuri, dintre care a câştigat două. Sportiva craioveană a trecut, pe rând, de Andreea Băiaşu (Steaua), scor 3-1 şi de Ana Pepene (CSS Slatina), scor 3-2, dar a cedat partida cu Mara Moca (CSM Mediaş), scor 1-3. Pe tablou, apoi, Eva a câştigat în faţa sportivei Vivien Tamaş (Bistriţa), scor 3-1, dar a pierdut în semifinale tot în faţa jucătoarei de la Mediaş, Mara Moca, scor 2-3. Astfel, eleva lui Cătălin Georgescu s-a ales cu medalia de bronz.

De partea cealaltă, Patrick Anghel a trecut de grupe, iar în faza superioară a cedat în faţa celui care avea să câştige competiţia. Dacă ar fi trecut de sportivul de la Steaua, ajungea în semifinale şi ar fi intrat pe medalii. În urma rezultatelor, Patrick Anghel s-a clasat pe locul al 5-lea.

Antrenoru-i mulţumit!

Antrenorul sportivei de la CSS Craiova, Cătălin Georgescu, a declarat pentru GdS că este mulţumit de rezultatul obţinut, având în vedere pregătirea din acest moment a sportivei sale şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei.

„Având în vedere că Eva a pierdut de două ori extrem de greu în faţa Marei Moca, cred că s-ar fi putut obţine un rezultat şi mai bun decât cel înregistrat. Înainte de acest concurs am avut şi o pauză competiţională şi, având în vedere pregătirea sportivei mele până în prezent, această medalie de bronz este excelentă. La anul rămâne la această categorie şi adună puncte frumoase în clasament, pentru a fi favorită în ediţia viitoare. Eva e o sportivă serioasă, vine zi de zi la antrenament, este de viitor. De anul acesta joacă şi la CSM Craiova, la seniori, cu dublă legitimare“, a spus Cătălin Georgescu, antrenorul Evei Lazăr.

Citeşte şi: Tenis de masă / Carmina Găman, argint pentru CSU Craiova la Top 16 Juniori II

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS