16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisA ajuns în semifinale, dar s-a retras! Halep nu va mai juca la Bad Homburg cu Andreescu

A ajuns în semifinale, dar s-a retras! Halep nu va mai juca la Bad Homburg cu Andreescu

Simona Halep (România, 19 WTA) s-a retras înaintea semifinalei cu Bianca Andreescu (Canada, 64 WTA) de la Bad Homburg, care trebuia să aibă loc vineri! Românca nu va mai juca semifinala cu Bianca Andreescu de la Bad Homburg, invocând o accidentare la gât! Astfel, canadianca de origine română a avansat în finală fără să joace și se va lupta pentru trofeu cu câștigătoarea meciului Alize Cornet – Caroline Garcia.

Probabil că Halep nu a dorit să riște nimic pentru a nu pune în pericol participarea la Wimbledon (27 iunie – 10 iulie), turneu de Grand Slam care începe săptămâna viitoare. 

Simona Halep nu a dat niciun semn că intenționează să se retragă din turneu după ce a eliminat-o pe Amanda Anisimova! Fostul lider WTA chiar a vorbit despre întâlnirea cu Bianca Andreescu din semifinale la Bad Homburg: „Va fi un meci greu, știu la ce să mă aștept! Va fi un joc diferit pe iarbă, dar acum mă bucur pentru victorie, apoi mă voi gândi la meciul de mâine”, spunea Halep la interviul acordat pe teren.

Halep a anunțat că nu se va prezenta la meciul cu Andreescu la scurt timp după ce a avut loc tragerea la sorți de la Wimbledon! Simona are o jumătate de tablou complicată la turneul londonez, iar în semifinale poate da peste Iga Swiatek. Până atunci, dacă trece de Karolina Muchova, constănțeanca va juca în manșa secundă cu învingătoarea partidei Jaimee Fourlis (Australia, 153 WTA) – Kirsten Flipkens (Belgia, 257 WTA). „Simo” ar putea întâlni o favorită abia în turul al treilea la Wimbledon 2022, pe Camila Giorgi (Italia, 26 WTA).

Citește și: Româncele și-au aflat primele adversare de la Wimbledon! Halep și Ruse, debut de foc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS