10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisMihaela Buzărnescu a ajuns în optimile de la Surbiton (Marea Britanie)

Mihaela Buzărnescu a ajuns în optimile de la Surbiton (Marea Britanie)

Mihaela Buzărnescu s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului ITF pe iarbă de la Surbiton (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, după ce a învins-o pe belgianca Yanina Wickmayer, cu 6-3, 6-3.

Buzărnescu (34 ani, 120 WTA) a avut nevoie de o oră şi 11 minute pentru a trece de Wickmayer (32 ani), jucătoare fără clasament mondial în acest moment, după ce a reluat turneele în februarie, după o pauză de aproape doi ani.

Mihaela Buzărnescu a reuşit 6 aşi şi nu şi-a pierdut niciodată serviciul, salvând cele cinci mingi de break de care a beneficiat belgianca.

În turul secund, Buzărnescu o va înfrunta pe Marian Bolkvadze (Georgia), o jucătoare de 24 de ani, care ocupă locul 159 WTA.

Copil nu mai bate pe nimeni

Pe tabloul masculin de la Surbiton, Marius Copil a fost învins de australianul Jordan Thompson, cu scorul de 6-3, 6-4, în prima rundă.

Copil (31 ani, 251 ATP), intrat pe tabloul principal din postura de ”lucky loser”, s-a înclinat după o oră şi 17 minute în faţa lui Thompson (28 ani, 82 ATP), cap de serie numărul opt.

În calificări, Copil a trecut în primul tur de britanicul Oscar Weightman, cu 6-3, 6-4, dar a fost învins în ultimul tur de finlandezul Otto Virtanen cu 6-4, 6-1.

Copil s-a ales cu 1.320 de euro şi 2 puncte ATP.

Citeşte şi: Casper Ruud şi Marin Cilic luptă pentru un loc în marea finală de la Paris

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS