9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, victorie muncită cu Schunk, în primul tur de la Roland Garros

Simona Halep, victorie muncită cu Schunk, în primul tur de la Roland Garros

Simona Halep a avut parte de un meci mai greu decât ar fi crezut cu Schunk, în primul tur de la Roland Garros. Sportiva noastră a obținut, totuși, o victorie importantă, scor 6-4, 1-6, 6-1, care o trimite în faza următoare a competiției din Hexagon. Disputa cu tânăra jucătoare din Germania a durat o oră și 50 de minute.

Meciul a debutat mai mult decât surprinzător, cu Schunk la conducerea jocului atât pe teren, cât și pe tabelă. jucătoarea din Germania s-a distanțat din prima la 3-0 cu break, iar încrederea era la cote maxime. Experiența Simonei a ieșit la iveală la scorul de 4-2 în favoarea adversarei. Campioana noastră a început să joace agresiv, cu mai multe lunguri de linie de efect, iar Schunk a avea probleme din ce în ce mai mari. De la 4-2, Simona a egalat și imediat a făcut un nou break decisiv în primul set.

Setul doi slab, al treilea perfect

Actul secund a avut un start tras la indigo cu primul, cu jucătoarea din Germania având inițiativa. Cum-necum, Nastasja a luat un avans consistent pe tabelă, scor 4-0, dominând-o clar pe Halep din toate punctele de vedere. Practic, Simona nu a avut replică până la scorul de 4-0. Nici din acel moment nu și-a revenit, a acuzat șocul și a cedat neverosimil setul cu 1-6.

Setul al 3-lea, ultimul al meciului, a fost unul dominat copios de Simona Halep, care s-a dezlănțuit total după ceea ce se întâmplase în actul 2. Treptat, jucătoarea româncă a luat game după game, fie pe propriul serviciu, fie pe serva adversă și a ajuns la 5-0. La final, Halep a câștigat cu 6-1 și și-a asigurat calificarea în faza următoare de la Roland Garros.

În turul secund, Simona Halep va da peste chinezoaica Qwinen Zheng, cea care a trecut cu scorul de 6-3, 6-1 de Zanevska. După doar un meci câștigat la Paris, Simona Halep a încasat 84.000 de euro! Dacă va trece și de următoarea adversară, Qinwen Zheng (China, 74 WTA), românca va fi recompensată cu 126.000 de euro.

Citeşte şi: Buzărnescu și Bara au jucat doar un meci la Roland Garros! Româncele, învinse categoric

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS