21.8 C
Craiova
duminică, 3 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăSportTenisVictorii muncite pentru Bara și Buzărnescu în primul tur al calificărilor de la Roland Garros

Victorii muncite pentru Bara și Buzărnescu în primul tur al calificărilor de la Roland Garros

Mihaela Buzărnescu (34 de ani și 116 WTA) și Irina Bara (27 ani, 114 WTA) au învins în primul tur al calificărilor la Roland Garros. Mai au de trecut încă două tururi pentru a intra pe tabloul principal. 

Irina Bara a învins-o pe cehoaica Jesika Maleckova, cu 6-3, 4-6, 6-3. Mai departe, românca o va înfrunta pe Selena Janicijevici, 19 ani și 344 WTA. Bara a prins până acum trei tablouri principale la turneele de Mare Slem, reușind să ajungă până în turul al treilea la Roland Garros în 2020. 

Mihaela Buzărnescu a trecut de Han Xinyun cu 2-6, 6-4, 6-2. Ea o va întâlni mai departe pe elvețianca Susan Bandecchi, 190 WTA, și încearcă să ajungă pentru a patra oară pe tabloul principal de la Paris, cel mai bun rezultat fiind atingerea „optimilor” în 2018.

Simona Halep (19 WTA), Sorana Cîrstea (27 WTA), Gabriela Ruse (52 WTA), Irina Begu (62 WTA) și Ana Bogdan (91 WTA) sunt deja calificate pe tabloul principal al competiției din capitala Franței. 

Citește și: Simona Halep, pregătită să facă treabă la Roland Garros: „Este cel mai bun turneu!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS