19.5 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, pregătită să facă treabă la Roland Garros: „Este cel mai bun turneu!“

Simona Halep, pregătită să facă treabă la Roland Garros: „Este cel mai bun turneu!“

Simona Halep (19 WTA, 30 de ani) se pregătește de Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului (22 mai – 5 iunie). Campioană în 2018 la turneul de la Paris a vorbit cu presa din Franța şi a mărturisit că se simte foarte bine din punct de vedere medical, precizând că a trecut peste problemele fizice care i-au creat mai probleme în 2021.

„Mă simt că nouă. Sunt mult mai încrezătoare și, mai mult decât atât, mult mai sănătoasă! În sfârșit pot spune asta. Nu mai am nicio problemă acum, nicio accidentare serioasă.

Sunt atât de fericită să fiu din nou pe teren și abia aștept să joc fiecare meci, pentru că vreau să îmi îmbunătățesc evoluția. Roland Garros este turneul meu favorit și mă simt mereu bine când ajung acolo. Va fi diferit, deoarece anul trecut am absentat. Am nevoie de timp pentru a-mi recâștigă încrederea. Sper să găsesc forma înainte de Roland Garros. Pentru mine, este cel mai bun turneu”, a spus Simona Halep, citată de spotmedia.ro.

Citeşte şi: Cadanțu şi Talabă, eliminate deja de la Roland Garros! Marius Copil, victorios în turul 1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de...

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de euro. Banii vin prin CNAIR pentru DRDP Craiova și cele șase secții.

ȘTIRI GdS