20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisGabriela Ruse, sub aşteptări la Charleston! Eşec categoric în primul tur

Gabriela Ruse, sub aşteptări la Charleston! Eşec categoric în primul tur

​Gabriela Ruse a părăsit turneul WTA de la Charleston din runda inaugurală, sportiva noastră fiind învinsă categoric de Hailey Baptiste (locul 124 mondial). A fost 6-3, 6-0 pentru jucătoarea din SUA, după un meci care a durat o oră și două minute.

Cu reale probleme în gameurile de la lansare (procentaje slabe pe cele două servicii), Gabi a fost dominată de adversară, iar cele două breakuri reușite de americană au fost decisive pentru câștigarea primului set (6-3).

A doua manșă a fost una de uitat pentru sportiva noastră: a cedat cu 6-0, iar Hailey a reușit să câștige ultimele nouă gameuri consecutive ale partidei.

Din păcate, Gabriela nu a excelat la niciun capitol, erorile fiind prea multe pentru ca Ruse să poată emite cu adevărat pretenții la victorie.

Pentru participarea la WTA Charleston, Gabriela Ruse va primi un cec în valoare de 3.980 de dolari și un punct în ierarhia WTA de simplu.

Charleston Open (de categorie WTA 500) are loc în acest an în perioada 4-10 aprilie, pe zgură, având premii totale în valoare de 888.636 de dolari.

Citeşte şi: Gabriela Lee a acces pe tabloul principal de la Charleston

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS