17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisHalep, Begu şi Cîrstea debutează marţi la AO! La ce oră sunt programate meciurile!

Halep, Begu şi Cîrstea debutează marţi la AO! La ce oră sunt programate meciurile!

Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului au anunțat ora de start a meciului dintre Simona Halep și Magdalena Frech, precum şi a întâlnirilor Irinei Begu şi Soranei Cîrstea din primul tur.

Simona Halep îşi începe aventura la Australian Open în dimineața zilei de marţi, în direct pe Eurosport, urmând a juca împotriva polonezei Magdalena Frech, locul 105 WTA. Cele două sportive se întâlnesc în jurul orei 05.30, ora României. Sportiva noastră e cap de serie numărul 14 şi ar trebui să nu aibă probleme să ajungă în optimi. 

Simona Halep și Magdalena Frech s-au mai întâlnit o dată, la Praga în 2020, pe zgură. Atunci, românca nu a cedat decât 2 game-uri în tot meciul, în faza sferturilor de finală. 

Meciul dintre Halep şi Frech este programat al treilea pe Margaret Court Arena, după încheierea duelurilor dintre Saville-Peterson și Rublev-Mager. Dacă trece de Frech, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Haddad Maia și Volynets.

Partidele Sorana Cîrstea – Petra Kvitova şi Irina Begu – Oceane Dodin vor începe de la ora 02.00 (ora României), în această noapte.

Citeşte şi: Meci perfect, calificare meritată! Gabi Ruse nu i-a dat nicio șansă Jasminei Paolini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS