10.5 C
Craiova
vineri, 22 octombrie, 2021
Știri de ultima orăSportTenisNiculescu a trecut de Muhammad şi e aproape de tabloul principal de la Wimbledon

Niculescu a trecut de Muhammad şi e aproape de tabloul principal de la Wimbledon

Monica Niculescu este singura sportivă din România care face faţă cu brio în calificările de la Wimbledon. Românca a câştigat categoric şi meciul din al doilea tur, cu americanca Asia Muhammad, scor 6-3, 6-2 după o oră şi 30 de minute. A fost una dintre cele mai frumoase victorii ale Monicăi Niculescu, care mai are un singur pas de făcut până a intra la „masa bogaţilor“ de la Londra.

Meciul a fost, per total, plin de break-uri, cele două sportive având un serviciu deficitar. Primul set a consemnat nu mai puţin de cinci game-uri câştigate pe serviciul advers, trei de către Monica şi două de Muhammad. Jucătoarea noastră s-a aflat în permanenţă cu un pas înaintea americancei, iar primul set l-a câştigat cu 6-3. În actul secund, vizibil afectată de pierderea actului întâi, Muhammad şi-a mai pierdut serviciul de trei ori, iar Niculescu a acces fără probleme în turul al treilea.

Pentru un loc pe tabloul principal de la Wimbledon, Monica Niculescu se va duela cu americanca Kristie Ahn.

Citeşte şi: Raluca Olaru, în „careul de aşi“ de la Bad Homburg! Adversare dificile în semifinale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Intersecţii din Craiova, reorganizate pentru transportul public cu 1,3...

Intersecţia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Amaradia şi strada Constantin Brâncuşi va fi integrată în sistemul de management al traficului.

ȘTIRI GdS