10.5 C
Craiova
vineri, 22 octombrie, 2021
Știri de ultima orăSportTenisFără tragere de inimă, Sorana Cîrstea a pierdut clar cu Petkovic, la Bad Homburg

Fără tragere de inimă, Sorana Cîrstea a pierdut clar cu Petkovic, la Bad Homburg

Numărul 45 WTA, Sorana Cîrstea, a fost eliminată încă din primul tur al turneului de la Bad Homburg (Germania). Sportiva noastră a fost învinsă de Andrea Petkovic, după un meci în care parcă nu a avut suflu şi tragere de inimă. Astfel, singura jucătoare rămasă în concurs este Patricia Țig. Turneul de la Bad Homburg este de categoria WTA 250 şi este dotat cu premii totale de 235.238 de dolari. Simona Halep, numărul trei mondial, a anunţat că va reveni în circuitul profesionist cu prilejul acestui turneu care se dispută pe iarbă, însă românca a decis să se retragă după ce a ajuns în Germania.

Aflată acum tocmai pe locul 129 în lume, Andrea Petkovic, s-a impus fără emoții în fața Soranei Cîrstea la Bad Homburg, scor 6-3, 6-4.

Românca a ajuns, însă, pe iarba de la Bad Homburg, după un parcurs peste așteptări la Roland Garros, așa că eșecul cu Petkovic poate fi doar un accident.

Sorana Cîrstea a încasat la Paris cel mai important cec al carierei, în valoare de 189.000 de euro.

Citeşte şi: Patricia Țig, hotărâtă să ajungă departe la Bad Homburg! Victorie cu Barthel în primul tur

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Intersecţii din Craiova, reorganizate pentru transportul public cu 1,3...

Intersecţia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Amaradia şi strada Constantin Brâncuşi va fi integrată în sistemul de management al traficului.

ȘTIRI GdS