11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisHalep şi-a reintrat în mână! Victorie de excepţie în faţa Kudermetovei

Halep şi-a reintrat în mână! Victorie de excepţie în faţa Kudermetovei

Simona Halep a trecut rapid peste meciul extrem de dificil şi obositor cu Tomljanovic, din turul secund de la Australian Open, şi a făcut o partidă de excepţie, vineri, cu Veronika Kudermetova. Sportiva noastră nu i-a acordat prea multe şanse rusoaicei, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-1, 6-3, la capătul a 78 minute de joc.

Chiar dacă Veronika a condus cu 1-0 în primul set, Simona şi-a crescut, brusc, nivelul de joc şi a fost de neoprit. Nu mai puţin de şase game-uri la rând a reuşit campioana de la Wimbledon, care şi-a adjudecat primul act fără probleme, scor 6-1.

În setul secund, Kudermetova a început să forţeze, iar acest lucru s-a simţit pe tabelă. Cele două sportive au mers cap la cap până la scorul de 3-3, chiar dacă au fost patru break-uri. Din acel moment, Simona a apăsat pe „acceleraţie“, s-a desprins pe tabelă şi a închis meciul cu 6-3.

Simona a reuşit patru aşi, dar şi trei duble greşeli, în timp ce adversara sa a înregistrat un as şi două duble greşeli. De asemenea, Halep a avut 62% procentajul pe primul serviciu, iar Kudermetova doar 41%.

În optimile turneului de la „Antipozi“, Simona Halep se va duela cu învingătoarea partidei dintre Iga Swiatek şi Fiona Ferro.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea şi-a încheiat „aventura“ la Australian Open în 16-imi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS