10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCaz de Covid în avionul în care se afla și Sorana Cîrstea. Românca, izolată total!

Caz de Covid în avionul în care se afla și Sorana Cîrstea. Românca, izolată total!

Continuă haosul la Melbourne, după ce jucătorii de tenis au aterizat în orașul australian la bordul unor avioane care au decolat din diferite colțuri ale lumii. O persoană care a călătorit cu charterul în care s-a aflat și Sorana Cîrstea a fost testată pozitiv pentru Covid-19. Numele persoanei infectate cu noul coronavirus nu a fost încă dezvăluit.

Așa cum s-a întâmplat cu Viktoria Azarenka (Belarus) și Sloane Stephens (SUA), care au zburat de la Los Angeles alături de persoane infectate, Sorana Cîrstea va fi izolată timp de două săptămâni în camera de hotel. Astfel, sportiva noastră se confruntă cu mari probleme înainte de Australian Open, ținând cont va avea interzis la antrenamente în următoarele 14 zile.

În aceeași situație se află și alte jucătoare importante, cum ar fi Bianca Andreescu (Canada), Angelique Kerber (Germania), cea care trebuia să îi fie parteneră de antrenament lui Cîrstea pe durata carantinei, Svetlana Kunetsova (Rusia), Ons Jabeur (Tunisia), Marta Kostyuk (Ucraina), Belinda Bencic (Elveția) sau Maria Sakkari (Grecia).

„Din păcate avem vești proaste! Tocmai am fost informați de către autoritățile sanitare că o persoană aflată la bordul avionului EY8004, venit vineri de la Dubai, a fost testată pozitiv după aterizarea la Melbourne. Am fost anunțați că toți sportivii care au călătorit cu acest avion vor fi nevoiți să se izoleze total timp de două săptămâni”, au transmis organizatorii australieni.

În total, 47 de jucători vor fi izolați total, în timp ce sportivii care nu s-au aflat în cele două avioane vor avea un avantaj, putându-se antrena până la 5 ore pe terenul de tenis în fiecare zi.

Citește și: Madison Keys și Andy Murray, testați pozitiv înainte de zborul spre Australia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS