19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisThiem, în semifinale după doar două meciuri. Tsitsipas, duel decisiv cu Nadal

Thiem, în semifinale după doar două meciuri. Tsitsipas, duel decisiv cu Nadal

Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas a salvat o minge de meci şi a dispus cu 6-1, 4-6, 7-6 (8/6) de rusul Andrei Rublev, marţi la Londra, într-o partidă din cadrul Turneului Campionilor. Această victorie i-a asigurat austriacului Dominic Thiem calificarea în penultimul act al competiţiei de final de sezon din circuitul ATP.

Tsitsipas (22 ani), numărul şase mondial şi deţinătorul titlului, îşi va juca la rândul său calificarea în semifinale joi, în faţa spaniolului Rafael Nadal (nr. 2), învins cu 7-6 (9/7), 7-6 (7/4) de Thiem în primul meci al zilei de marţi din Grupa Londra 2020.

Austriacul este singurul jucător din această grupă care are două victorii după primele două meciuri. În schimb, Andrei Rublev (nr. 7), care participă pentru prima oară în cariera sa la Turneul Campionilor, a înregistrat două înfrângeri în tot atâtea partide şi nu mai are nicio şansă să acceadă în semifinale.

Turneul de la Londra continuă astăzi la O2 Arena cu meciurile din Grupa Tokyo 1970. Germanul Alexander Zverev (nr.8) îl va înfrunta pe argentinianul Diego Schwartzman (nr. 8), de la ora 16.00, în timp ce sârbul Novak Djokovic (nr. 1) îl va avea ca adversar pe rusul Daniil Medvedev (nr. 4), de la ors 22.00.

Citește și: Medvedev și Djokovic au preluat conducerea în grupa Tokyo 1970

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS