19.4 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisMedvedev și Djokovic au preluat conducerea în grupa Tokyo 1970

Medvedev și Djokovic au preluat conducerea în grupa Tokyo 1970

Tenismanul rus Daniil Medvedev, numărul 4 mondial, a debutat cu o victorie la Turneul Campionilor. Acesta l-a învins în două seturi, scor 6-3, 6-4, pe germanul Alexander Zverev, într-o partidă din Grupa Tokyo 1970. Zverev (locul 5 ATP) a ratat astfel şansa de a-şi lua revanşa după eşecul suferit în faţa rusului în urmă cu opt zile, în finala turneului ATP Masters 1.000 de la Paris.

Tot luni, în primul meci din Grupa Tokyo 1970, sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial, a dispus cu 6-3, 6-2, de argentinianul Diego Schwartzman, după o oră şi 18 minute de joc.

„Nole” a obţinut cu această ocazie a 12-a sa victorie consecutivă în meciurile de debut la competiţia de final de sezon din circuitul profesionist masculin. Sârbul nu a mai pierdut la debutul în Turneul Campionilor de la ediţia 2007, care a avut loc la Shanghai (China), unde s-a înclinat în faţa spaniolului David Ferrer.

Turneul Campionilor continuă astăzi cu cea de-a doua serie de meciuri din Grupa Londra 2020: Rafael Nadal (Spania/N.2) – Dominic Thiem (Austria/N.3) şi Stefanos Tsitsipas (nr.6) – Andrei Rublev (Rusia/N.7).

Citește și: CE de handbal feminin, dat peste cap. Norvegia nu mai organizează turneul final

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS