9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep debutează la Roland Garros chiar de ziua ei

Simona Halep debutează la Roland Garros chiar de ziua ei

Tenismena Simona Halep va debuta astăzi la Roland Garros, în ultimul turneu de Mare Slam al anului. Sportiva româncă îşi poate face astăzi un cadou extraordinar chiar de ziua ei (astăzi împlineşte 29 de ani), o victorie cu Sorribes Tormo şi calificare în turul următor al turneului parizian.

Meciul dintre Simona Halep și Sara Sorribes Tormo, din turul 1, va avea loc pe arena „Philippe Chatrier” și va începe în jurul orei 14:00, după partida masculină dintre Jannik Sinner și David Goffin.

În cazul în care va trece de Sorribes Tormo, principala favorită de la Paris va înfrunta învingătoarea din partida Irina Begu (72 WTA) – Jil Belen Teichmann (54 WTA).

Sara Sorribes Tormo are 23 de ani, e dreptace şi este situată pe locul 70 în ierarhia mondială. Sara nu a câștigat în carieră vreun turneu WTA și a atins cea mai înaltă poziție în clasamentul WTA în iunie 2019, locul 64. 

Jucătoarea din Castellon a strâns numai din tenis aproape 1,7 milioane de dolari.

În finala ITF Tennis Europe, săptămâna trecută, la Cagnes Sur Mer (Franța), Sara Sorribes Tormo a învins-o pe Irina Bara, scor 6-3, 6-4. 

Citeşte şi: Un egal românesc pe teritoriul bulgăresc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS