20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPatricia Țig, în finală la Istanbul! Meci tare cu Bouchard

Patricia Țig, în finală la Istanbul! Meci tare cu Bouchard

Patricia Țig face un turneu de vis la Istanbul. Românca a reușit să o învingă astăzi, pe cehoaica Martincova, cu scorul de 6-3, 6-3 și astfel va juca în ultimul act al turneului din Turcia. Partida a durat o oră și 51 de minute.

Primul set a fost unul destul de ciudat, având în vedere numărul mare de break-uri. Cele două sportive nu au reușit să încânte prea mult pe propriul serviciu, dar echilibrul tot s-a menținut până la scorul de 3-3. Patricia a jucat perfect finalul de set, a mai obținut două break-uri și s-a impus cu 6-3.

În actul secund, Patricia a făcut legea pe teren. A reușit să ia primul break chiar la 1-0, apoi la 3-1, iar meciul a devenit din ce în ce mai ușor. S-a încheiat 6-3, iar Țig va juca în marea finală de la Istanbul.

Chiar dacă procentajul pe primul serviciu al cehoaicei a fost unul foarte bun (83%), sportiva noastră a replicat excelent și a reușit să facă față cu brio multiplelor atacuri.

Pentru trofeul de la Istanbul, Țig va trebui să o învingă, mâine, pe canadianca Eugenie Bouchard. Aceasta a trecut în semifinale de Badosa, din Spania, scor 6-3, 6-2.

Citește și: Început perfect pentru Begu la Roma. Victorie clară în calificări cu Errani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS