10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisMihaela Buzărnescu va participa la US Open. Vezi anunţul româncei!

Mihaela Buzărnescu va participa la US Open. Vezi anunţul româncei!

Mihaela Buzărnescu va participa la US Open! Românca, care nu a mai jucat la un turneu de aproape un an, s-a declarat încântată de participarea la turneul american.

„După un an de aşteptare, în sfârşit pornesc către primul meu turneu, US Open. Entuziasmată este puţin spus, nu găsesc cuvinte să vă descriu emoţiile şi fericirea de a concura din nou”, a scris Buzărnescu pe un site de socializare.

Ultima prezență pe teren a Mihaelei Buzărnescu într-un meci oficial a fost consemnată pe 21 septembrie 2019, în turul întâi al calificărilor pentru Tashkent, împotriva lui Jaqueline Cristian. Mihaela Buzărnescu a fost forțată atunci să se retragă după primul set, pierdut 4-6.

Ediția de anul acesta a US Open nu va beneficia de nume importante din circuit, precum Rafael Nadal, Nick Kyrgios, Ashleigh Barty, Simona Halep, Kiki Bertens sau Elina Svitolina, care au ales să nu participe.

Organizatorii US Open au anunţat că premiile totale ale ediţiei 2020 a US Open vor fi de 53,4 milioane de dolari (45 de milioane de euro). Cea mai mare scădere este la câştigătorii probelor de simplu, care vor primi câte trei milioane de dolari (2,5 milioane de euro), cu 850.000 de dolari (715 mii de euro) mai puţin faţă de cei din 2019.

Citeşte şi: Au făcut-o şi pe asta! Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturi la Cincinnati

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS