8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, în autoizolare: „Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă“

Simona Halep, în autoizolare: „Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă“

​Simona Halep a fost invitata lui Mats Wilander în cadrul unui podcast al legendelor tenisului, informează Hotnews. Campioana de la Wimbledon a discutat despre viața în izolare și despre cât de mult îi lipsește viața din circuit.

Are deja 22 de zile de stat în casă

Simona Halep are destule zile de stat în casă și explică orarul său zilnic.

„Am 22 de zile de când nu am mai ieșit din casă. Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă, fără program, iau un mic dejun după care ies la o alergare în complex. Ne este permis să facem asta, pentru că e un complex rezidențial privat. Apoi, revin în casă și fac exerciții pentru abdomen, pentru picioare. Lucrez în fiecare zi la condiția mea fizică și mă simt pregătită, fit, din acest punct de vedere“, a spus Halep, la Eurosport UK.

„În Romania situația nu e chiar cea mai bună în acest moment. Totul s-a închis și se va înrăutăți pentru că mulți oameni infectați vor veni în țară din Italia. Va fi greu pentru spitale să managerieze problema“, a completat constănțeanca.

Simona Halep: De mulți ani nu am stat atât de mult acasă

Simona Halep a mărturisit de când este în autoizolare și că îi este dor de circuit.

„Eu m-am autoizolat cu o săptămână înaintea impunerii carantinei. Trăim vremuri grele, dar trebuie să acceptăm realitatea. Îmi e dor de circuit, de jucătoare și de toți oamenii implicați în organizarea lor. Dar pot să vad și partea pozitivă a lucrurilor: sunt acasă din februarie. De mulți ani nu am stat atât de mult acasă. E o viață diferită și încerc să mă bucur de ea“, a încheiat Simona Halep.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS