17.9 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal VIDEO / Dan Nistor a stat la dispoziție suporterilor timp de o repriză

VIDEO / Dan Nistor a stat la dispoziție suporterilor timp de o repriză

-

Mijlocașul Universității Craiova, Dan Nistor, a stat de vorbă în această seară, prin intermediul paginii de Facebook a clubului, cu suporterii Științei. Dialogul a durat cât o repriză de fotbal cu prelungiri. Iată câteva dintre afirmațiile lui Dan Nistor.

„Am venit la Universitatea Craiova să fac performanță. Sunt condiții foarte bune, ca în străinate și îmi place foarte mult că stadionul e plin mereu. Ne dorim cu toții să începem, să revenim pe stadion. Acum sunt acasă, la Rucăr, cu familia. Trebuie să câștigăm campionatul pentru că nu am mai făcut-o de foarte mulți ani. Șansele sunt mari, mai ales dacă și voi veți veni într-un număr mare, ca și până acum, și ne veți încuraja“, a spus Dan Nistor.

„Cred că pregătirea va începe din mai, dar vom vedea, important este să fim sănătoși. Mă înțeleg bine cu toți băieții, cu Bălașa, Mățel… aș putea să spun tot vestiarul“, a completat Dan Nistor.

Citește și: EXCLUSIV / Pavel Badea: Obiectivul nostru major este să avem grijă de sportivi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Cum arată capsula Crew Dragon în interior

Astronauții Robert Behnken și Douglas Hurley au debarcat cu succes capsula SpaceX Crew Dragon și au intrat în Stația Spațială Internațională, potrivit...