20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSe tot amână și tenisul. Turneele ATP și WTA, în stand-by până pe 13 iulie

Se tot amână și tenisul. Turneele ATP și WTA, în stand-by până pe 13 iulie

Asociaţiile profesioniste de tenis au anunţat suspendarea turneelor ATP şi WTA până la data de 13 iulie, după anularea turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, sezonul ar începe cu turneul pe zgură de la Bucureşti (13 iulie).

„Pe lângă Wimbledon, suspendarea acoperă întregimea sezonului ATP/WTA european pe iarbă, evenimentele ATP de la ‘s-Hertogenbosch, Stuttgart, Londra-Queen’s, Halle, Mallorca, Eastbourne, precum şi cele WTA de la ‘s-Hertogenbosch, Nottingham, Birmingham, Berlin, Eastbourne şi Bad Homburg. Suspendarea are efect la toate nivelurile jocului profesionist, incluzând ATP Challenger Tour şi ITF World Tennis Tour. În acest moment, turneele care încep după 13 iulie sunt încă planificate conform programului anunţat”, se arată în comunicat. 

„În mod regretabil, pandemia de COVID-19 nu ne lasă altă opţiune decât aceea de a suspenda mai departe circuitul, o decizie pe care am luat-o în cooperare strânsă cu membrii noştri şi cu alte instanţe ale tenisului”, a spus preşedintele ATP, italianul Andrea Gaudenzi.

Citește și / Simona Halep: Voi avea şi mai mult timp până îmi voi apăra titlul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS