10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep se va căsători în 2020?

Simona Halep se va căsători în 2020?

Căsătoria lui Rafael Nadal și Maria Francisca Perello tocmai s-a încheiat, însă lista tenismenilor care se vor căsători în curând nu se va încheia cu siguranță. Următorul nume este cel al Simonei Halep, a cărei căsătorie cu iubitul ei Toni Iuruc ar putea avea loc deja după următoarea ediție a US Open, în toamna anului 2020.

Iubitul campioanei de la Wimbledon ar fi primit acordul tatălui Simonei cu doar o săptămână înainte de nunta lui Nadal. Povestea de dragoste dintre Simona Halep şi Toni Iuruc a apărut în lumina reflectoarelor și a mass-media abia anul acesta. Spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat cu campionul spaniol și iubita lui Xisca, unde căsătoria a venit după 14 ani de logodnă, românca va veni mult mai repede la altar.

La fel ca și Rafa, Simona ar dori să sărbătorească cea mai importantă zi din viața ei acasă. „Mi-ar plăcea ca locația nunții mele să fie România”, a declarat fostul număr 1 mondial.
„Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu-mi place să visez la ceva și să nu poată fi pus în practică. Aș dori să am atâția oameni, prieteni și rude în jurul meu, ” potrivit Tennis World Italia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS