Acasă Sport Tenis Tenis / Patricia Ţig se alătură Anei Bogdan în optimile de la...

Tenis / Patricia Ţig se alătură Anei Bogdan în optimile de la Seul

-

Patricia Maria Țig (124 WTA) s-a calificat în optimile de la Seul, după ce a trecut de muntenegreanca Danka Kovinic (117 WTA), cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6(3).

Danka Kovinic ajunsese pe tabloul principal de la Seul în calitate de lucky loser. Ea fusese învinsă în ultima rundă a calificărilor de americanca Danielle Lao. Aceasta a profitat de abandonul Mariei Sakari, din Grecia şi a revenit pe tabloul principal.

Patricia Țig se află la a treia victorie la Seul, după cele din calificări cu Samantha Murray (291 WTA), scor 6-4, 6-2, și Ulrikke Eikeri (242 WTA), scor 6-0, 6-2.

În runda următoare, românca va juca împotriva spaniolei Paula Badosa Gibert (88 WTA). Iberica a trecut în primul tur de elvețianca Jil Belen Teichmann (70 WTA), cu scorul de 6-4, 6-4.

Poate te interesează şi: Ana Bogdan – în turul secund la Seul, Mihaela Buzărnescu – out

Articol scris de Tibi Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Evitați compania celor care vă caută doar când au nevoie. Se prefigurează discuții, călătorii diverse și multă forfotă mentală. Ordonați-vă treburile...

Sfecla roşie, alimentul-minune al toamnei

Beneficiile sfeclei pentru sănătate au fost descoperite încă din antichitate, însă la început sfecla era utilizată doar pentru frunzele ei. Astăzi, numeroase...