16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Tenis Tenis / Mergea şi Begemann, în sferturile turneului de la Genova

Tenis / Mergea şi Begemann, în sferturile turneului de la Genova

-

Perechea alcătuită din tenismanul român Florin Mergea şi germanul Andre Begemann s-a calificat, astăzi, în sferturile probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Genova (Italia), dotat cu premii totale de 137.560 euro. Cei doi s-au impus cu 6-0, 7-5 în faţa cuplului italian Alessandro Grannessi / Gianluca Mager, informează Agerpres.

Mergea şi partenerul său, care au trei titluri challenger cucerite în ultima lună, au obţinut victoria în doar 62 de minute.

Cuplul româno-german şi-a asigurat un cec de 1.630 de euro şi 25 de puncte ATP la dublu, iar în sferturi va juca împotriva principalilor favoriţi, Matwe Middelkoop (Olanda)/Igor Zelenay (Slovacia).

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.