17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetHandbal (f) / SCMU Craiova s-a încurcat la Baia Mare! Arbitrajul, sub semnul întrebării

Handbal (f) / SCMU Craiova s-a încurcat la Baia Mare! Arbitrajul, sub semnul întrebării

Handbalistele de la SCMU Craiova au început cum nu se putea mai prost noul an, cu un eșec destul de dureros într-o deplasare în care punctele erau extrem de importante. Formația olteană a cedat pe terenul celor de la Baia Mare cu scorul de 29-26, la capătul unui joc în care erorile au primat, iar arbitrajul a fost îndreptat, vizibil, înspre gruparea gazdă. Partida a contat pentru etapa cu numărul 12 din Liga Florilor.

Startul meciului a fost unul bun, iar craiovencele au trecut rapid în avantaj. Au condus chiar și cu 7-4 după aproximativ 15 minute de joc, dar până la pauză tabela s-a reechilibrat, 13-12. SCMU Craiova a avut mereu un gol avantaj până în minutul 50, când totul s-a schimbat la 180 de grade, iar Baia Mare a preluat conducerea. Gazdele au trecut în față, au gestionat perfect fiecare atac advers, au punctat când trebuia și nu au mai cedat inițiativa până la final. De asemenea, un plus de ajutor a fost adus și de către „fluierași“, care au dictat mai multe decizii surprinzătoare, toate în favoarea grupării din Baia Mare.

Baia Mare: Pandzic, Mihiș – Cazanga 7 (2 din 7 m), Pavlovic 6, Santome 5 (3 din 7 m), Tănăsie 4, Lundback 3 (1 din 7 m), Ianăși 2, Ujkic 1, Borș 1, Da Costa, Țîrle, Popescu, Romaniuc, Vukajlovic. Antrenor: Andrei Popescu.

SCMU Craiova: Zoqbi De Paula, Curmenț – Bojicic 7, Milosavljevic 7, Krpez 3 (2 din 7 m), Cace 3, Mugosa 2, Pașcan 2, Burcea-Zamfir 2, Milic, Vâlcan, Malovic, Jipa, Resetar, Ghețu. Antrenor: Bogdan Burcea.

După meciul cu Baia Mare, pentru SCMU Craiova urmează derbiul cu CSM București. Partida este programată joi, de la ora 17.30.

Citește și: EHF EURO 2024 / Ionuț Iancu: „Cu atât de multe ratări e foarte greu să câştigăm un meci“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS