22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Pera: „Sunt mândru de jucătoarele mele, au făcut un meci bun!“

Handbal (f) / Pera: „Sunt mândru de jucătoarele mele, au făcut un meci bun!“

Selecţionerul echipei naţionale, Florentin Pera, a declarat duminică seară, după ce România a învins Serbia cu scorul de 37-28, că este mândru de jucătoarele sale.

„Sunt mândru de jucătoarele mele, au făcut un meci cu adevărat bun azi. Am jucat foarte bine în prima repriză, lucru care ne-a ajutat mult, pentru că în partea a doua am avut şi momente oscilante, dar nu am renunţat. Per total sunt mulţumit de modul în care am jucat, am avut o energie bună în apărare, am fost agresivi, iar în atac consider că am practicat un handbal bun.Este o victorie foarte importantă pentru noi. Serbia jucase foarte bine în meciul precedent împotriva Danemarcei şi ne aşteptam la o replică dură din partea adversarelor în această seară“, a declarat selecţionerul.

„Fiecare partidă este un pas înainte“

Extrema dreaptă, Sonia-Mariana Seraficeanu, a afirmat că se aşteaptă la o partidă dificilă cu Danemarca.

„Urmează un meci foarte greu împotriva Danemarcei, însă fiecare partidă este un pas înainte. Trebuie să pregătim meciul la fel ca pe celelalte, nu contează adversarul. Personal încerc să iau fiecare meci în parte şi să mă concentrez pe ce am de făcut în teren. Mereu îmi doresc să dau totul pentru a-mi ajuta echipa“, a explicat Seraficeanu, autoarea a 7 goluri în partida cu Serbia.

Clasament:

1 România 4 (81-47)

2 Danemarca 4 (71-32)

3 Serbia 0 (49-62)

4 Chile 0 (30-90)

Citeşte şi: Handbal (f) / Eliza Buceschi, MVP-ul României în victoria mare cu Serbia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS