20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Eliza Buceschi, MVP-ul României în victoria mare cu Serbia

Handbal (f) / Eliza Buceschi, MVP-ul României în victoria mare cu Serbia

Eliza Buceschi a marcat opt goluri în succesul contra Serbiei, 37-28, și a fost declarată MVP-ul partidei, la fel cum s-a întâmplat și în partida cu Chile. 

În partida cu Serbia a marcat din centru, de pe inter stânga, de pe inter dreapta, de pe extremă, de la 7 m, făcând o partidă excelentă. 

„Am văzut ce s-a întâmplat acum două zile, când au jucat cu Danemarca, și știam ce ne așteaptă. Am vrut să le luăm tare din primul minut și mă bucur că am reușit să câștigăm. Încercăm să facem tot ce putem mai bine. Poate și că jucăm cu trei centri ne ajută. Marcăm însă puține goluri de la 9 metri. Sper să găsim soluția ideală și să facem un joc complet”, a spus Eliza Buceschi conform Fanatik.

Spectacol garantat cu Danemarca

„Cu Danemarca va fi un spectacol, o sală plină, jucăm cu țara gazdă și o candidată la titlul mondial. Noi vom juca la fel, la fel ca în cele două meciuri, și vedem ce putem scoate. Luăm fiecare meci și îl tratăm la victorie și sperăm să ne îndeplinim obiectivul. 

Pentru noi era foarte important să mergem cu cel puțin două puncte în grupa principală. Ne-am liniștit, dar nu o să ne predăm cu Danemarca, însă știm că și din cealaltă parte vor veni echipe cu care ne vom putea bate de la egal la egal. Vom aborda meciurile inteligent, zic eu, și cred că vom fi pregătite”, a mai punctat sportiva noastră.

Citeşte şi: Handbal (f) / Joc solid, victorie mare! România a impresionat cu Serbia, la Mondial

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS