23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (m) / Universitatea Craiova, învinsă fără drept de apel de Oradea

Handbal (m) / Universitatea Craiova, învinsă fără drept de apel de Oradea

Handbaliştii de la Universitatea Craiova nu s-au descurcat prea bine în partida susţinută sâmbătă, în Sala Ion Constantinescu, în faţa grupării CSM Oradea şi au pierdut fără drept de apel, scor 28-42. Partida a contat pentru etapa a 13-a, penultima din acest an.

Formaţia olteană nu s-a regăsit deloc în acest meci şi a fost dominată de adversari cap-coadă. Oradea, echipă cu pretenţii la promovare şi în acest sezon, a preluat rapid conducerea în Bănie şi s-a instalat confortabil pe tabelă la cinci goluri după 30 de minute, scor 17-12. În partea secundă, alb-albaştrii au „picat“ total şi au încasat nu mai puţin de 25 de goluri, iar înfrângerea nu a putut fi evitată. La final, tabela a indicat 42-28 pentru vizitatori, iar trupa lui Dumitrescu şi Popescu a înregistrat cel de-al 8-lea eşec din această stagiune.

Universitatea Craiova: Gheorghiță, Dumuță – Trandafirescu 5, Tudosie 5, Gușatu 4, Alniți 3, Grad 3, Ianăși 3, Iovănescu 2, Marinescu 1, Nica 1, Rușeanu 1, Micu, Coadălată. Antrenori: Costin Dumitrescu, Cătălin Popescu.

În clasament, lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Universitatea Craiova a rămas pe locul cinci, cu 13 puncte, la patru lungimi peste urmăritoarea Unirea Sânnicolau Mare, adversara din runda următoare. De partea cealaltă, CSM Oradea a adunat 27 de puncte şi rămâne în „coasta“ celor de la CSM Făgăraş.

Citeşte şi: Tenis de masă / Ionescu și Zaharia și-au asigurat medalii la Mondial

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS