2.8 C
Craiova
sâmbătă, 9 decembrie, 2023
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / Duel de Europa în Bănie! SCMU Craiova - Rapid, capul de afiş al săptămânii

Handbal / Duel de Europa în Bănie! SCMU Craiova – Rapid, capul de afiş al săptămânii

-

SCMU Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc miercuri, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă din Bănie, într-unul dintre cele mai aşteptate derbiuri din acest sezon. Orgoliile sunt extrem de mari, având în vedere rivalitatea dintre cele două combatante, dar şi faptul că este ultimul joc oficial din acest an. Duelul din Oltenia va conta pentru etapa a 11-a.

Dacă SCMU este surpriza plăcută din acest sezon şi este sigură că va încheia anul pe locul al doilea, Rapidul pare să-şi fi revenit după startul de campionat modest. Nu doar că trupa lui David Ginesta Montes s-a instalat pe locul al treilea în Liga Florilor, dar vine la Craiova şi cu un moral excelent după victoria istorică din Liga Campionilor cu Kristiansund, multipla câştigătoare a competiţiei.

În cadrul unei conferinţe de presă, tehnicianul formaţiei alb-albastre, Bogdan Burcea şi jucătoarea Ştefania Jipa au prefaţat super-duelul cu Rapid, de miercuri. Cei doi au menţionat că echipa este pregătită pentru un asemenea derbi şi că ar conta enorm în economia clasamentului pentru viitor o victorie de răsunet împotriva vicecampioanei României.

VEZI VIDEO CU DECLARAŢIILE COMPLETE!

Citeşte şi: Lupte / CSU Craiova, patru medalii de aur şi două de bronz la CN U17 şi Cupa României

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:57

Hermannstadt – „U“ Craiova | Ivaylo Petev: „Sper să...

Universitatea Craiova are de parte de o deplasare dificilă...

ȘTIRI GdS