18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / SCM Vâlcea nu a mişcat cu CSM Bucureşti, în ciuda atmosferei din Sala „Traian“

Handbal (f) / SCM Vâlcea nu a mişcat cu CSM Bucureşti, în ciuda atmosferei din Sala „Traian“

CSM Bucureşti a trecut de SCM Râmnicu Vâlcea, 42-29 (20-15), marţi seară, în Sala Sporturilor „Traian”, într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Ligii Florilor. Campioana nu a avut probleme în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, chiar dacă atmosfera a fost electrizantă, doar primele șase minute fiind echilibrate. 

CSM București a făcut apoi instrucție cu echipa gazdă, intrând la vestiare cu un avantaj de cinci goluri. Diferența s-a mărit, iar la finalul celor șaizeci de minute scorul a fost 42-29.

Crina Pintea a marcat 9 goluri pentru CSMB, Cristina Neagu 7, Ştefania Stoica, Trine Oestergaard Jensen, Monika Kobylinska, Alexandra Dindiligan, câte 4 goluri.

Alicia Gogîrlă a reuşit 8 goluri pentru SCM, iar Nathalie Hagman a reuşit 7.

A fost a doua înfrângere pe teren propriu pentru SCM Râmnicu Vâlcea în această ediție de Liga Florilor, după ce pierduse și în fața celor de la Rapid. De partea cealaltă, CSM Bucureşti are punctaj maxim după nouă etape.

Citeşte şi: Handbal / Un fleac, le-am ciuruit! SCMU Craiova a făcut instrucție cu Zalău

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS