14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Vâlcea a pierdut în ultimele minute pe terenul campioanei Rapid

SCM Vâlcea a pierdut în ultimele minute pe terenul campioanei Rapid

Rapid Bucureşti a învins-o pe SCM Vâlcea cu scorul de 36-33 (17-17), joi seară, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Meciul a fost extrem de disputat, iar ambele echipe s-au ridicat la un nivel foarte bun. S-a mers cap la cap până spre finalul jocului, chiar până în minutul 56. Atunci, la scorul de 33-33, echipa antrenată de Kim Rasmussen a marcat ultimele trei goluri ale partidei, prin Badea şi Ostase (două) şi a închis disputa.

De la Rapid s-au remarcat Orlane Kanor 7 goluri, Estavana Polman 5, Sorina Grozav 5, Lorena Ostase 4. Cele mai bune marcatoare ale oaspetelor au fost Kovacevic 8 goluri, Glibko 6, Bucur 5 şi Fujita 4.

Luptă de la distanţă pentru salvare între Slatina şi Zalău

Lupta la retrogradare continuă să fie una aprigă. Tot în cadrul etapei a 20-a, CSM Slatina a obţinut un succes enorm în faţa Măgurei Cisnădie. Victoria a venit chiar în ultima secundă, scor 25-24. Această victorie vine într-un moment extrem de important şi o ajută pe gruparea olteană să urce în clasament pe un loc de baraj, peste HC Zalău.

De partea cealaltă, trupa lui Gheorghe Tadici a luat doar un punct din duelul cu Tg. Jiu, 22-22 şi se află într-o situaţie critică în Liga Florilor. Cel mai probabil, duelul direct cu Slatina, de peste două etape va desemna cea de-a doua formaţie care retrogradează direct în acest sezon.

Citeşte şi: SCM Craiova a încasat 40 de goluri de la Buzău și se întoarce fără puncte acasă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS