21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova a încasat 40 de goluri de la Buzău și se întoarce fără puncte acasă

SCM Craiova a încasat 40 de goluri de la Buzău și se întoarce fără puncte acasă

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova a avut parte, joi seară, de un meci mai mult decât spectaculos la Gloria Buzău. Gruparea din Bănie a cedat cu scorul de 40-36 pe un teren greu, pe care nu multe formații s-au impus în acest sezon. Partida a contat pentru etapa a 20-a din Liga Florilor.

SCM Craiova s-a deplasat cu gândul să facă un meci mare la Buzău, însă nu au reușit acest lucru în totalitate. În momentul în care o echipă marchează 36 de goluri, te poți gândi, în primă fază, doar la victorie. Doar că, problema Craiovei a fost defensiva în acest duel, dar și poarta. Nu mai puțin de 40 de goluri au încasat „leoaicele“, iar să reușești o victorie în această situație este extrem de complicat.

Gazdele au gestionat bine întreg jocul

Prima repriză a fost una la discreția gazdelor, care au reușit să se desprindă, practic, decisiv în meci (22-16). În partea secundă, SCM a reintrat în joc, a început să marcheze mai mult, dar nu a făcut față în apărare. Poarta nu a reușit să fie închisă în momentele cheie, iar Gloria a știut cum să rămână în avantaj până la final. După 60 de minute, Buzău a trecut cu 40-36 de SCM Craiova și le lasă pe oltence pe locul al 8-lea.

Gloria Buzău: Batinovic, Kelemen, Nenenzic – Blazevic 10, Ilyna 10, Keita 7, Czeczi 6, Moroianu 3, Iuganu 1, Petrovic 1, Prkacin 1, Burlachenko 1, Zamfirescu.

SCM Craiova: Curmenț, Șușnea – Krpez 10, Bak 6, Zamfir 5, Jipa 4, Joao 3, Țicu 3, Andrei 2, Colac 2, Vâlcan 1, Cace, Rocha.

SCM Craiova rămâne cu 25 de puncte la activ și o așteaptă acum pe Rapid după pauză prilejuită de meciurile de naționalei. României va da piept tur-retur cu Portugalia în barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial. Jocul tur este programat pe 8 aprilie, la Pitești, în timp ce returul pe 12, în deplasare.

Citește și: Pivotul Natasa Ljepoja va juca din sezonul viitor la SCM Vâlcea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS