14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / Meci infernal pentru SCM pe terenul Bistriţei

Handbal / Meci infernal pentru SCM pe terenul Bistriţei

-

SCM Craiova are parte de un meci infernal duminică după masă, la Bistriţa. Formaţia olteană se deplasează pe terenul echipei clasate pe locul secund în Liga Florilor şi speră să dea lovitura din acest retur al Ligii Florilor. Meciul este programat duminică, de la ora 17.00 şi va conta pentru etapa a 16-a.

În cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul secund al Craiovei, Florentina Stanciu, a vorbit despre disputa de la Bistriţa şi a anunţat ceea ce au de făcut fetele sale pentru a se ridica la nivelul partidei.

„Ne aşteaptă o deplasare dificilă. Va fi un meci extrem de greu, iar noi nu ne putem permite să mai avem fluctuaţiile în joc pe care le-am tot avut în utima perioadă. Trebuie să jucăm perfect, cât de bine putem şi pot spune că suntem pregătite. Nu ne sperie Bistriţa. E foarte importantă atitudinea cu care alegem să intrăm pe teren, pentru că am avut un meci extraordinar la Vâlcea şi am văzut că se poate. Dacă intrăm motivate pe teren, putem excela şi la Bistriţa. Tot staff-ul le cerem fetelor să respecte adversarul, indiferent de nume şi poziţia din clasament“, a spus Florentina Stanciu.

Katarina Krpez: „Nu sunt speriată de Bistriţa!“

La conferinţă a asistat şi golgheterul Ligii Florilor, Katarina Krpez. Aceasta a mărturisit că se simte foarte bine în postura de golgheter, dar şi că pune mai multă importanţă pe jocul colectiv şi rezultate. De asemenea, Katarina nu se sperie de Bistriţa, chiar dacă este a doua clasată în Liga Naţională.

„Va fi un meci greu, Bistriţa are un sezon bun. Mă bucur, totuşi, că în această ligă totul e posibil, oricine poate învinge pe oricine, aşa cum am reuşit şi noi. Ne focusăm pe jocul nostru, ne concentrăm şi sigur putem obţine un rezultat mare. Nu sunt speriată de Bistriţa. Nu contează ce arată hârtia înainte de meci şi cine e pe teren, ci trebuie doar să crezi în tine şi să îţi doreşti cu adevărat să câştigi. Cunoaştem echipa lor, au sportive de naţională, dar de aici încolo mă gândesc doar la ce avem noi de făcut.

Suntem motivate la fiecare joc, indiferent de adversar. Într-adevăr, în asemenea meciuri precum cel de la Bistriţa, nu-ţi permiţi să ai zi proastă sau să te relaxezi vreun pic. Ne dorim să scoatem un rezultat bun în faţa formaţiilor puternice, dar acum mai mult ca niciodată, pentru că ne-au învins în tur, acasă.

Înainte să vin aici nu mă gândeam că voi fi golgheter. Am fost cea mai bună marcatoare în Ungaria, chiar de trei ori, dar nu e gândul meu la acest aspect. Vreau să fim o echipă bună, competitivă, dar pot spune că sunt fericită că sunt considerată una dintre cele mai bune jucătoare de nivel mondial“, a declarat şi Katarina Krpez.

Citeşte şi: Volei (m) / SCMU Craiova merge după puncte la Dej

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu...

O cisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a...

ȘTIRI GdS